• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Özhaseki Mardin'de "Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı"na katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, her yapılmak istenen büyük projenin karşısında mutlaka birilerinin durduğuna dikkati çekti.

Milli Savunma Sanayinde Türkiye'nin bağımsızlığına kavuşmaya başladığına değinen Özhaseki, yerli silahlarla savaşma oranının yüzde 81'e kadar yükseldiğini söyledi.

Türkiye'nin yükselmesini istemeyenlerin sürekli olarak Gezi Parkı, 17-25 Aralık, Çukur olayları ve 15 Temmuz gibi operasyonlara başvurduğunu söyleyen Özhaseki, Türkiye'nin bu olaylardan daha güçlü çıktığını belirtti.

Türkiye'nin büyük projelerle artık yükselme devrine girdiğini ve tam bağımsızlık yolunda ilerlediğini belirten Özhaseki, Türkiye'nin yerli silahlarla savaşma oranının yüzde 81'e kadar yükseldiğini kaydetti.

 

Gezi olaylarında sokağa çıkanların derdinin ağaç olmadığını belirten Özhaseki, "İstanbul'da 12 tane ağaç yer değiştiriyor diye ortalığı vaveylaya verdiler, olayı sanki bir hükümet devirme operasyonuna doğru götürdüler. Gezi olaylarında 12 tane fidan yer değiştirdi diye bağıranlar 2-3 ay sonra Yalova'da CHP'li belediyenin 200 yaşındaki ağaçları kesmesine birinin bile sesi çıkmadı." ifadelerini kullandı.

Özhaseki, Gezi olaylarının yaşandığı günlerde ekonominin iyi bir düzeye geldiğini ancak sol kanadın bu durumu baltalamak için büyük çaba sarf ettiğini kaydetti.

Avrupa'da birçok ülkenin de 3'üncü havalimanının yapımına karşı çıktığını belirten Özhaseki, "Türkiye'nin ne kadar büyük projesi varsa bunun hepsinin durdurulmasını istiyorlardı. O tutmayınca arkasından 17- Aralık hukuk garabeti geldi. O da tutmadı, çukur eylemleri başladı, bu da tutmayınca en sonunda 15 Temmuz gibi bir gecede 200'e yakın generalin yüzlerce tankın, tüfeğin, uçağın eşliğinde ihtilal denemesinde bulundular." diye belirtti.

Avrupa'nın mültecilerle ilgili iki yüzü politikalarını eleştiren Özhaseki, "Eğer gözlerinin rengi mavi saçının rengi de sarıysa açın kapıları diyorlar. 10 milyona yakın mülteci çıktı. Çıkmasın demiyoruz elbette çıksın ama bunu niye Müslümandan esirgiyorsunuz. Suriyelilerin de beti bembeyaz, niye onlara kapıları kapatıyorsunuz?" diye sordu. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir