• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Malatya’da çeşitli suçlardan aranan 10 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, İl genelinde yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada; motosiklet hırsızlığı, genel güvenliğin kasten tehlikeye düşürülmesi, uyuşturucu madde bulundurmak, kasten yaralama ve mala zarar verme olaylarının şüphelisi 13 kişinin yakalandığı, adli mercilere sevk edilen 10 şüphelinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi.

Silahla yaralama ve kasten adam öldürmeye teşebbüs olayının faili meçhul şüphelisinin tespit edilerek yakalandığı belirtilen açıklamada, bir ikametten 17 bin TL alarak kaçan bir şüpheli ile 100 TL’yi zorla alarak kaçan şüphelinin yakalanarak tahkikata başlandığı kaydedildi.

Açıklamanın devamında, şüphe üzerine durdurulan bir şahsın 4 ayrı suçtan arandığının tespit edildiği, işyeri kurşunlama olayının faili meçhul şüphelisinin tespit edilerek yakalandı ve bir şahıs üzerinden 25 adet uyuşturucu hapın elde edildiği ve tahkikata başlandığı belirtildi.

Bir araçtan 16 bin 500 TL değerinde 10 adet sondaj borusu ve 2 adet açma kapama anahtarının çalınması olayı ile ilgili 2 şüphelinin malzemelerle birlikte yakalandığı belirtilen açıklamada, işyerinden ve kurumdan hırsızlık olayının şüphelisinin çalmış olduğu kesici aletlerle birlikte yakalanarak tahkikata başlandığı ifade edildi.

Tehdit-kişilerin huzur ve sükûnunu bozma-yağma olayı ile ilgili bir şahsın 1 adet tabanca ve 9 fişek ile ele geçirildiği, 600 TL değerinde akıllı saatin gasp edilmesi ve silahlı tehdit olayı ile ilgili bir şüphelinin olayda kullandığı suç aleti ve gasp etmiş olduğu akıllı kol saati ile birlikte yakalandığı ve tahkikata başlandığı açıklamasında bulunuldu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir