• DOLAR 32.492
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2412.507
  • ...
Menfez demir kafesi çalan 2 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar köyü Muratlı mezrasında kamu kurumundan menfez demir kafesi çalanlara yönelik çalışma yapıldığı bildirildi.

Yürütülen çalışmalar neticesinde demir kafesleri araç ile C.Y, Ö. Y. ve A. Y. isimli şahısların çaldığı tespit edildiği belirtildi.

Batman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan fiziki takip neticesinde Mardin kolluk kuvvetleri ile irtibata geçilerek 3 şahsın Midyat-Mardin yolunda araç ile seyir halinde yakalandığı ifade edildi.

Araçta yapılan kontrolde 17 demir menfez kafesi, bir demir kesme makası, bir balyoz ve 2 manivela demiri ele geçirildiği bildirilen açıklamada, demir menfez kafeslerinin Batman İl Özel İdaresine teslim edildiği kaydedildi.

Gercüş Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen C.Y. ve Ö.Y. isimli şahısların çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Midyat Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği belirtilen açıklamada, A. Y. isimli şahsın ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı ifade edildi.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir