• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Malatya’da Genç Memur-Sen’den “Şubat Ayı Şehadet Ayı” münasebetiyle duyarlılık çalışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Genç Memur-Sen Malatya İl Başkanlığı “Şubat Ayı Şehadet Ayı” münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenledi.

Yaptıkları etkinliklerle ilgili açıklamada bulunan Genç Memur-Sen Malatya İl Başkanı Oğuzhan Önver, şehitler için hatimler indirdiklerini ve gençlerin bu öncü şahsiyetleri tanımaları noktasında duyarlılık oluşturmak için Cuma namazı sonrası broşürler dağıttıklarını kaydetti.

Önver, tarihin, kutlu davaları uğruna can veren öncülerin, âlimlerin, fikir ve düşünce insanlarının, aksiyonerlerin şehadet kervanına katılarak baki makamların en şereflisine yükseldiğine şahit olduğunu kaydetti.

“Duruşları, fikir dünyaları ve örnek yaşantıları ile topluma yön veren, Müslüman düşünür, mütefekkir ve aksiyon adamlarının birçoğu şubat ayında şehadete ulaştı”

Genç Memur-Sen Malatya İl Başkanı Oğuzhan Önver

Duruşları, fikir dünyaları ve örnek yaşantıları ile topluma yön veren, Müslüman düşünür, mütefekkir ve aksiyon adamlarının birçoğunun şubat ayında şehadete ulaştıklarına dikkat çeken Önver, “Akşemsettin, Şeyh Şamil, Abdülhamit Han, İskilipli Atıf Hoca, Hasan El Benna, Malcolm X, Metin Yüksel, Mahmud Esad Coşan, Ali Ulvi Kurucu, Necmettin Erbakan, Mehmet Emin Saraç ve nice İslam'ın sancağını yükseklere taşıma gayreti içerisinde; fani âlemden baki âleme göç etmiş birçok sembol ismin şubat ayında şehadete ve rahmete kavuşmuş olması nedeniyle “Şubat ayı Şehadet ayı” olarak tanımlanıyor.” diye anımsattı.

“Müslümanların izzet ve şereflerini korumaya çalışan bu öncü şahsiyetler, her zaman zalimlerin gaddar ve hain saldırılarına hedef olmuşlardır”

Önver, “Zulüm kimden gelirse gelsin karşısında duran, mazlum kim olursa olsun yanında olan, küresel şebekelerin kirli emellerine ve dayatmalarına karşı Müslümanların izzet ve şereflerini korumaya çalışan bu öncü şahsiyetler, her zaman zalimlerin gaddar ve hain saldırılarına hedef olmuşlardır. Lakin hiçbir koşulda duruşlarından taviz vermeyen bu öncü şahsiyetleri, geleceğe aktarmak ve onların şahsiyetlerinden ilham alacak gençler yetiştirmek bir gençlik teşkilatı olarak boynumuzun borcudur.

“Hatimler indirip, broşürler dağıtarak gençlerimizin bu öncü şahsiyetleri tanımaları noktasında bir duyarlılık oluşturmayı murad edindik”

Şubat Ayı Şehadet Ayı” idrakiyle Genç Memur-Sen Malatya teşkilatı olarak; hatimler indirip, broşürler dağıtarak gençlerimizin bu öncü şahsiyetleri tanımaları noktasında bir duyarlılık oluşturmayı murad edindik.” diyen Önver, ‘Rabbim Din-i Mubin-i İslam yolunda mücadele etmiş bütün öncülerimizi cennetinde buluştursun. Şubat Ayı Şehadet Ayı hayırlar getirsin.’ temennisinde bulundu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir