• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
Kutlu Doğum Siyer Sınavı için stant açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL – Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde yapılacak olan Kutlu Doğum Siyer Sınavı’na günler kala her yerde olduğu gibi Bingöl’de de çalışmalarına ara vermeden devem eden Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Kalem Der, müracaatların daha kolay yapılabilmesi için şehirde stantlar açtı.

 

‘’Bütün herkesi kutlu doğum siyer sınava girmeleri için davet ediyoruz’’

Konuyla ilgili konuşan Kalem Der Başkanı İbrahim Dağlama, ‘’Kutlu Doğum Siyer Sınavı’nın yaklaştığı bu günlerde, Kutlu Doğum Siyer Sınavı’na olan teveccühü artırmak için Bingöl merkez dörtyol da hem de üniversite kavşağında stant açtık. Standımız beş gün boyunca açık kalacak” dedi.

 

Temel gayelerinin sınavdan daha çok insanın haberdar olmasını sağlamak olduğunu belirten Dağılma, “Peygamber Efendimizin (a.s) hayatının anlaşılması noktasındaki bu siyer sınavı Bingöl ayağı olarak Peygamber Sevdalıları Platformu adına Kalem Der olarak düzenlemektedir. Standımız bu amaçla açılmıştır. Standımıza yoğun bir ilgi vardır. Burada da sınav için müracaatlar da alınmaktadır. Bu noktada bütün herkesin bu sınava girmek için davet ediyoruz’’  şeklinde konuştu.                              (Nihat Kanat-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir