• DOLAR 32.565
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2445.563
  • ...
Toroslar Belediyesinde toplu iş sözleşmesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Toroslar Belediyesi Proje Müdürlüğünde gerçekleşen imza törenine; Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Belediye- İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Ali Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Müdürleri ile belediye personeli katıldı.

 İmza töreni öncesi konuşan Belediye- İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Ali Sönmez, toplu iş sözleşmesinin sonuçlanmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür etti.

 Yapılan sözleşme ile Belediye Personelinin maaşlarına 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere günlük yevmiyelerine 13,5 ile 17.5 TL arasında, sosyal haklarına da yüzde 10 oranlarında zam yapıldı. Bu zamla birlikte en düşük işçi maaşı 2 bin 167 TL oldu.       

 Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tun ise “Hem personelimizi hem de belediyemizi düşünmek zorundayız. Planlı ve programlı çalışan bir anlayışa sahibiz. Paramızı biliriz,  projelerimizi ona göre planlarız ve hayata geçiririz. Bugüne kadar yaptığınız çalışmalar ve bundan sonraki süreçte yapacağınız çalışmalar için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından sözleşme imzalandı. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir