• DOLAR 32.239
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2461.51
  • ...
SON DAKİKA
Van'da satranç turnuvası düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Atatürk Sanat Galerisi’nde 16 yaş altı ve 16 yaş üstü kız erkek kategorisinde sporcuların mücadele ettiği turnuva için, veli ve antrenörlerle birlikte yaklaşık 500 misafir ağırlandı.

Türkiye Satranç Federasyonu’ndan (TSF) 10 hakemin görev aldığı turnuva, aynı zamanda bu kategoride düzenlenen ilk satranç turnuvası oldu. 

İpekyolu Atatürk Sanat Galerisi’nde düzenlenen Elitler Satranç Turnuvası’nda açıklama yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “İpekyolu Belediyesi’nin il genelinde yapmış olduğu Satranç Turnuvası’nda yaklaşık 500 kişinin teveccüh ettiği her meslek gurubundan profesyonel oyuncularımız yarışıyor. İki hafta boyunca devam eden turnuva büyük çekişmelere sahne oldu. Belediyemizin sosyal ve kültürel faaliyetleri bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da artarak devam edecek.” dedi.

Her gurupta birinci olanlara bin 500 TL, ikinci olanlara bin TL, üçüncü olanlara 500 TL ödül verildi. Sırasıyla geriye kalan yedi kişiye ise milli takım forması hediye edilecek. (İLKHA)

 









Bu haberler de ilginizi çekebilir