• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı Vakfı'ndan Afganistan'a acil yardım çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bugün saat 19.00'da konuya ilişkin bir TAG çalışması yapacaklarını da hatırlatan Kurtaran, tüm hayırseverleri Afganistan için can suyu olmaya davet etti.

 

Kurtaran, "Umut Kervanı olarak hem yurtiçi hem de yurtdışında çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Biz kardeşlerimizin dertlerine ortak olmak ve sıkıntılarının giderilmesini istiyoruz. Bu hafta ve bundan sonraki süreçte özellikle Afganistan'da çok ciddi sıkıntıda olan kardeşlerimiz var. Onlar için acil yardım çağrısını yaptık. Yardım çağrımıza binaen de bir seferberlik başlattık. Bugün saat 19.00'da TAG çalışması olacak ve bununla beraberde saat 20.30'da Rehber TV'deki programımızda da Afganistan için yardım çağrısı yapacağız." dedi.

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran

Yapacakları bu çağrıya hayırseverlerden destek beklediklerini belirten Kurtaran, "Hayırseverlerin Afganistan'daki kardeşlerimize el uzatmalarını istiyoruz. Kardeşlerimiz orada açlıktan ve susuzluktan ölüyorlar. Barınacakları yerleri yok, çadırlarda yaşıyorlar. Özellikle bugün bütün hayırseverlerimize seslenerek Afganistan için güçlü bir ses vermelerini ve onlara can suyu olmalarını istiyoruz." dedi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir