• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
CHP şaşırtmıyor! Yeni hedefi Kur'an kursları!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan Sıbyan Mektepleri'ni orta çağ düşüncesi olarak tanımlayan Özel, "Bu kafayla Bilim'in B'si yok, Fiziğin F'si olmuyor üniversiteye gidince." ifadelerini kullandı.

Özel, "Diyanet'in işi mi Milli Eğitim'in işi mi? Sıbyan Mektepleri'ni kurmuşlar kurumsallaştırıp zorunlu yapmaya çalışıyorlar." diyerek yeni bir skandala imza attı. 

Daha önce  70 yıllık tarihinin en büyük başarı grafiğini yakalayan  İmam Hatip okullarına ve Kur'an kurslarına yönelik skandal sözlere imza atan CHP'lilerin en büyük korkusunun Kur'an öğrenen imanlı ve eğitimli nesil olduğu son açıklamadan sonra bir kez daha ortaya çıktı. Söz konusu kursların müfredatından habersiz CHP'li Özel, Müslüman bir ülkede çocuklara yönelik dini eğitimi gericilik olarak görürken aynı yaş grubunun heykel önünde 'secde' ettirilmesini, bale kurslarına gönderilmesini 'çağdaşlık' olarak değerlendiriyor.  Her fırsatta İslami kurum ve şahıslara yönelik nefret söylemlerinde bulunan CHP'nin 'helalleşeceği' unsurlar  merak konusu oldu. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir