• DOLAR 32.369
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2395.34
  • ...
1987`de Bitti Ama 1 Araç Bile Üstünden Geçmedi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kastamonu`nun Taşköprü ilçesinde 1987 yılında inşaatı tamamlanan ancak kamulaştırma sorunları nedeniyle kullanılamayan beton köprünün bağlantı yolu için ihale yapıldı.

İlçede 1985`te temeli atılan, 1987`de tamamlanan 2. çevre yolu köprüsü, kamulaştırma sorunları nedeniyle bağlantı yolları yapılamadığı için hizmete açılamadı.

Kamulaştırma sorununun 26 yıl sonra aşılmasının ardından Karayolları Kastamonu Bölge Müdürlüğü, bağlantı yollarının yapımı için ihale düzenledi. İtiraz edilmemesi halinde 6 ayda bağlantı yolları tamamlanan köprü, hizmete açılacak.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun süredir açılmayı bekleyen köprünün ilçenin gelişmesi için önemli olduğunu söyledi.

Köprünün açılmasına göreve geldikleri ilk günden beri öncelik verdiğini aktaran Arslan, "Çözüme kavuşturmuş olmaktan dolayı mutluyuz. Köprünün açılmasıyla hemşehrilerimiz rahat edecek" diye konuştu.

AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Fazıl Pehlivan ise köprünün tamamlanmasıyla ilçenin yeni bir çehreye kavuşacağını kaydetti.
 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir