• DOLAR 32.517
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2435.04
  • ...
Bingöl`de kutlu doğuma özel indirimler başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`de Muhammed-i bahar kutlu doğum ayı münasebetiyle kendini hissettiriyor.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl il koordinatörlüğü tarafından kentin çeşitli yerlerinde yapılan çalışmalar şehir merkezine manevi bir hava katmış durumda.
 
Bu manevi havayı kentte bulunan esnafta görmek mümkün. Kitap evleri kutlu doğuma özel indirimler uygularken, bir çayevi de kutlu doğum için bir günlük ücretsiz çay dağıtımında bulundu.
 
Uyguladıkları indirimle "Kutlu doğum çalışmalarında çorbada bir tuzumuz olsun istedik" diyen Yeni Doğu Kırtasiye sahibi Abdullah Batmaca, "Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bizler de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu hafta dolayısıyla kutlu doğum hatırına birçok kitaplarımızda çeşitli indirimler uyguluyoruz. Umarız bu yaptığımız çalışmalar diğer esnaf kardeşlerimize örnek teşkil eder" ifadelerini kullandı.
 
Kutlu doğuma özel kitaplarda yüzde yirmi indirim uyguladıklarını belirten Semerkand Bingöl İl Temsilcisi ise, "Efendimiz (sav) için kutlu doğumda bir katkımızın olmasını istedik. Bundan dolayı kitaplarımızda yüzde yirmi indirim uyguladık. Ayrıca Nisan ayı boyunca temsilciliklerimizi ziyaret eden tüm müşterilerimize peygamberimizin hayatını anlatan bir kitap hediye ediyoruz" dedi.
 
Kutlu doğum münasebetiyle ücretsiz çay dağıtımı yapan Kardeşler Çay evi işletmecisi Şahin Polat ise, "Kutlu doğum çalışmalarına bir katkımızın olması için biz de çayevimizde bir günlük ücretsiz çay dağıtımı yapıyoruz" şeklinde konuştu. (Emrullah Araz / Sedat Kuşulay - İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir