• DOLAR 32.552
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2428.49
  • ...
`Batman için elimizden geleni yapmaya hazırız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Turizm haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengizhan Başaran`ı makamında ziyaret etti.
 
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cengizhan Başaran, bu anlamlı haftada bizleri ziyaret etme nezaketi gösteren MÜSİAD yönetimine teşekkür ettiğini belirtti. Başaran, "Kültür ve turizmin tanıtılması sadece bizimle değil, MÜSİAD ve ilde bulunan sivil toplum kuruluşlarının da imkânları dâhilinde gayret göstererek, en iyi şekilde yapılabilir. Bunun en bariz örneği önceki günlerde Emit Fuarı`nda gösterdiğimiz gayretler sayesinde standımıza gösterilen ilgi ve Emit Ödülü oldu. Batman adına aldığımız bu ödül bizim için sevindirici oldu" dedi.
 
Özdemir ise, bir il için ekonomi alanının yanı sıra kültür ve turizm açısından da kalkınmanın şart olduğunu ifade ederek, "Ben aynı zamanda Batman Turizm ve tanıtım derneğinde denetleme kurulu başkanlığı da yapmaktayım. İlimizin tanıtılması yönünde elimizden gelenden fazlasını yapmamız gerekiyor. Batman`ın doğal güzellikleri ve tarihi zenginliklerinin daha iyi tanıtılması gerekiyor. Sizlerin göreve başladığı günden bu yana önemli çabalar gösterdiğinize şahit oluyoruz. Bu da bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Mayıs ayında Rize şubemizin ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik`in katılımıyla MÜSİAD genel idare kurulu toplantımız olacak. Bizlerde MÜSİAD olarak ilimizin kültür ve turizm alanına giren sorunlarının olduğu bir rapor hazırlayıp sayın bakana sunmayı planlamaktayız. Bunun dışında ilimizin kültürel tanıtımı konusunda MÜSİAD olarak elimizden gelini yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.
(M.Fatih Akgül - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir