• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Bayrampaşa’nın Proje Adamı Adem DİŞÇİ Kimdir ?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Bayrampaşa’da yıllardır bir çok proje üreten Adem DİŞÇİ Makedonya’dan göçmüş bir ailenin çocuğudur. 1990 yılında doğmuş evli ve iki çocuk babasıdır. Tahsilini öncelikle Bayrampaşa Nail Reşit İlköğretim okulunda ardından Bayrampaşa İstanbul Ticaret Odası Meslek Lisesinde daha sonrada Beykent Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünde tamamlamıştır. Bunun dışında birçok alanda eğitim almış ve yaklaşık 35 adet sertifikası bulunmaktadır.

Bayrampaşa’da 2011 yılından itibaren birçok projeye imza atmış ve özellikle sosyal sorumluluk projeleriyle tanınmıştır. 2018 yılında Bayrampaşa’da bir iyilik hareketi başlatmış , İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin Kurucu Başkanı olarak İyilik Kazanacak sloganıyla birlikte Bayrampaşa’da tanıtınmış kişilerinde yönetim kurulunda yer aldığı derneği kurmuştur. Özellikle çocuklara yardım eden dernek üç yıl içerisinde on binlerce insana yardım etmiştir.

2018 yılının sonunda Bayrampaşa’nın ilk ve tek yerel televizyon kanalı olan BTV BAYRAMPAŞA TV’yi kurarak Bayrampaşa’da daha önce yapılmamış ve ilk olan projeyi hayata geçirerek harika bir projeye imza atmıştır. Televizyon kanalı yerelde bulunan tüm siyasi ilçe başkanları , belediye haberleri , sivil toplum kuruluşları haberleri , Bayrampaşa Ana Haber Bülteni , Sokak Röportajları ve esnaflara yapılan programlarla Bayrampaşalıların gönlünde taht kurmuştur. Bayrampaşa’nın en çok takip edilen haber kaynağı haline gelen Bayrampaşa Tv semtte yaşanan olayları da anlık olarak halka iletiyor.

2019 yılında Bayrampaşa Fm (Paşa FM) radyosunu kuran DİŞÇİ ‘’Dinle Paşam ‘’ sloganıyla yola çıktığı internet radyosu ile birlikte Bayrampaşa halkına hizmet vermeye devam etmiştir.

2020 Yılında Türkiye Televizyonu’nu kurarak Ulusal Çapta hizmete başlayan dişçi global haberlerin yer aldığı kanalı ile birlikte tüm Türkiye’ye hizmet etmeye başlamıştır.

2021 yılında Bayrampaşa Fest Projesiyle birlikte Bayrampaşa’da konser ve festival vermek için proje geliştiren dişçi kasım ayında Bayrampaşa Ada Park’ta Rap Festivali düzenlemiş ve Bayrampaşalı gençlerden oluşan rap şarkı yarışması düzenleyerek ödüller dağıtmış ve gençlere destek olmuştur. Rap Festivalinde Canbay & Wolker sahne almış ve Bayrampaşa Tarihinin En Büyük konseri olarak kayıtlara geçmiştir.

2021 yılının sonunda da Bayrampaşa Dergisi projesini Bayrampaşa’ya kazandırarak ilk defa Bayrampaşa İsminde bir yerel dergi çıkacak ve halkın beğenisine sunulacaktır. Dergi de Kültür , Sanat , Siyaset , İş , Yaşam ve Spor konuları yer alacak ve Bayrampaşa’da bulunan ünlülerin ve tanınmış kişilerin makaleleri yayınlanacaktır.

Bayrampaşa’da hizmet veren Dünya Yıldızı Milli Futbolcumuz Arda TURAN ve Kardeşi Okan TURAN’ın başkanlığını yaptığı Altıntepsi Spor Kulübünde de Yönetimde yer alan ve Basın Danışmanlığı görevini üstlenen DİŞÇİ çalışmalarına burada da devam etmektedir.

2021 yılında Bayrampaşa Belediyesinde Kent Konseyine Seçilen DİŞÇİ Belediye’de üretilecek olan projeler içinde çalışmalar yapmaktadır.

Eğitim kurumlarında öğrencilere başarının sırları isminde seminerler veren Dişçi gençlere’de kurumlarında imkan vererek destek olamaya çalışıyor

Bayrampaşa’da bir çok projeye kısa sürede imza atan ve Bayrampaşa Halkına faydalı olan Adem DİŞÇİ Bayrampaşa’nın değerini arttırmaya ve semtinin adını en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor…

Bu haberler de ilginizi çekebilir