• DOLAR 32.305
  • EURO 35.184
  • ALTIN 2505.319
  • ...
ucuzucuyorum.com Uçak Bileti Sektöründe En İyi 2'den 1'i 
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Online uçak bileti fiyat karşılaştırma ve rezervasyon sitesi ucuzucuyorum.com Amerika'nın en iyi ve güvenilir 3 online SEO ajansından birisi olan Semrush'un Türkiye'deki online uçak bileti sektörü üzerine yaptığı ve Mart-Eylül dönemini kapsayan pazar araştırmasına göre 2021 yılında en iyi dijital performans gösteren 2 uygulamadan birisi oldu.

Sektörde Daralma Var

Aynı analizde online uçak bileti sektöründe önceki yıllara göre %12'lik bir daralma gözlendiği de vurgulanırken, pazara 2021 içinde giren uygulamalardan hepsiburada'nın iştiraki olan hepsifly ile ucuzucuyorum online uçak bileti sektöründe dengeleri değiştirebilecek 2 uygulamadan biri olarak gösterildi.

Şemada sektör liderleri görüntülenmemektedir.

Hedef Ne?

ucuzucuyorum uygulamasının proje müdürü Tuğba Helvacıkara'ya rekabetin yoğun ve rakiplerin güçlü olduğu bir sektörde bu başarıyı nasıl elde ettiklerini sorduk. Helvacıkara sorumuzu şöyle cevapladı:

"E-ticaretin belki de en güzel yönü herkesin eşit şartlarda yarışıyor olması. Yani google ya da diğer arama motorları siz yenisiniz rakipleriniz ise daha eski diye size ya da onlara pozitif ayrımcılık yapmıyor.

Uçak bileti sektöründe elbette rekabet yoğun ve herkes bu yönünü söylüyor ancak çok olumlu bir yönü ise eski ve kıdemli rakipleriniz ile sizin aynı fiyatları sunuyor olabilmeniz. Bu fiyat anlamında tercih noktasında çok önemli bir artı nokta.

Herkes en yararlı bilgi ile içeriği sayfasına koyması halinde başarılı olabiliyor. Ancak mesele o yararlı ve arama motorlarının dikkatini çekecek içeriği yaratmakta." dedi.

2022 İle Birlikte Düzelme Başlar

Sektördeki daralma ile ilgili olarak ise bunun tahmin edilen ve öngörülen bir durum olduğunu belirten Helvacıkara, daha önce başka bir yayın kuruluşuna da konuştuğunu, uçak bileti ve genel anlamda turizm sektöründe normalleşmenin 2022’yi bulacağını tahmin ettiklerini ve tüm planlarını buna göre yaptıklarını belirtti.

Geçtiğimiz Ekim ayında çok önemli bir turistik destinasyon olan Tayland’ın, 8 Kasımda ise Amerika Birleşik Devletleri’nin turistik seyahatler için kapılarını tekrar açtığını hatırlatan Helvacıkara 2022’de normalleşme devam etse de 2019 verilerine dönüşün 2023’ü bulmasını beklediklerini ifade ederek sözlerini noktaladı.

Bu başarılı girişim ve çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. ucuzucuyorum web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden bilet aramak isterseniz https://ucuzucuyorum.com/ucak-bileti bağlantısından biletinizi arayabilir ve rezervasyon oluşturabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir