• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
Yeni Sezon Oversize Gömlek Modelleri ile Trendleri Yakalayın!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Oversize kesimler son yıllarda oldukça moda. Rahatlığı esas alan bu kesim, bol kesimli duruşuyla salaş giyimi sevenlerin de olmazsa olmazı. Hemen her kıyafette görmeye başladığımız oversize modasının yeni sezonda gömlek modellerine de yansıdığını görüyoruz.

Türkçe karşılığı büyük beden olan oversize kalıbı gömlek kombinleri özelinde ele alacağımız bu yazımızda; oversize gömleklerle nasıl daha iyi kombinler yapacağınızdan bahsedeceğiz. Şıklığınızdan ödün vermeden rahat olabileceğiniz oversize gömlek kombinleri için stil ipuçlarımız aşağıda sizi bekliyor! Gündelik görünümü daha farklı ve cool kılan oversize gömlek modelleri bu sezon kombinlerinizde kullanarak tarzınızda fark yaratmak istiyorsanız şimdiden gardırobunuzda yer açmaya başlayın!

Oversize Gömlek Kombinleri

Oversize gömlek modası, erkek giyiminde birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Genç ve modern görünüm sağlaması, gün boyu rahat kullanım sunması, bol kesimin fazla kiloları kamufle etmesi gibi artılar bu kalıbı birçok stilde kullanmamızı sağlıyor. Ayrıca sonbahar trendleri içerisinde yer alan oversize kalıplar kombinlemesi en rahat olan kıyafetlerin de başında geliyor. Gelin o halde oversize erkek gömlek kombinlerine biraz daha yakından bakalım.

İşte büyük beden oversize gömlekler ile yapılabilecek kombin önerileri ve stil ipuçları:

Renk Konusunda Dengeyi Koruyun!

Kombini yaparken alt ve üst parçalarda farklı renkleri seçmek yerine birbirine yakın tonları seçerek denge sağlamaya çalışın. Tek renk oversize kıyafetler hem daha şık hem da iyi bir görünüm yakalamanızı sağlayacaktır.

Oversize’ı Tek Parçada Kullanmaya Dikkat Edin!

Üst parça oversize kesim ise mutlaka alt giyimde daha dar kalıpları tercih edin. Oversize beyaz gömlek modeli ile dar bir Jean iyi bir kombin alternatifi olacaktır. Aynı şekilde paçalara doğru daralan jogger’lar oversize oduncu gömlekler ile iyi bir sokak stili yakalamanızı sağlayacaktır.

Spor Ayakkabılarla Kombinlerinizi Tamamlayın.

Daha çok sokak modasına hitap eden bu tarzı sneaker ayakkabı modelleri ile tamamlayabilirsiniz. Casual kombinler için chelsea bot modelleri de iyi bir stil oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Oversize Gömlek Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Geniş ve rahat kesimleri ile daha çok sokak modasında kendine yer bulan oversize kalıp, gömlek modellerinde de kullanılmaya başlanarak casual stillerin aranan ürünlerinden oluyor. Peki bu gömlek modelini alırken nelere dikkat etmek gerekiyor:

  • Oversize kalıplar zaten bol kesime sahip olduğu için kendi bedeninizde seçimler yapabilirsiniz. Ama daha belirgin bir duruş için kendi bedeninizden 2 beden büyük ürünleri de deneyebilirsiniz.
  • Kumaş seçiminde çok kalın olmayan gömleklere yönelin. Zaten bol ve geniş kalıplarda olan modellerin bir de kalın kumaşlarla sizi olduğunuzdan daha kilolu göstermesine izin vermeyin.
  • Renk ve desen konusunda genelde sade düz ve açık renklere öncelik verin.

Oversize Gömlekler için Son Adım!

Mükemmel kombinler için geriye kaldı son 1 adım: En iyi oversize gömlek modellerini alacağınız adresi keşfetmek.

Büyük beden gömlek modellerini en zengin koleksiyon ile sizlere sunan D’S damat bu anlamda en iyi adresiniz olacak. Mükemmel kumaş kalitesi, farklı beden seçenekleri ve her tarza hitap eden renk paleti ile trendleri yakalayacağınız bir stil D’S damat gömleklerde sizi bekliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir