• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Veteriner Cerrahi Aletler: VeterinerMalzeme.com
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Günümüz teknolojisinin gelişmesiyle birlikte yapılan ve üretilen ürünlerin birbirinde farklı çeşitleri bulunmaktadır. Her ürünün içeriği ve maddesi kullanım amacına göre seçilip üretilmektedir. Özellikle hayvan sağlığında kullanılması için üretilen malzemelerin birbirinden fazla çeşidi vardır. Veteriner hekimler sevimli dostlarımızın sağlığı için her zaman fazlasıyla dikkatli ve özenli çalışmaktadır. Veteriner hekimlerin hayvanların sağlığında kullanacakları ürünlerin kaliteli ve güvenilir olması gerekmektedir. Bunun sebebi ise hayvanın sağlığında kullanılmasından dolayıdır ve kötü ürünler hayvan sağlığını olumsuz yönde etkilemektedir. Veteriner hekimlerin güvenilir ve kaliteli ürünleri alabileceği yerler aramaktadır. Veterinermalzeme.com olarak burada biz devreye girmekteyiz. Veteriner hekimlere özel olan sitemizde veteriner hekimlerin gerekli olan bütün ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaktayız. Sitemiz birbirinde farklı çeşitte ürün ve detaylı açıklamalarıyla sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. VeterinerMalzeme.com olarak siz veteriner hekimlere kaliteli ve güvenilir malzemelere hızlı ve kısa sürede teslim etmek için elimizden geleni yapmaktayız.

Medikal alanında her zaman büyümeyi ve kaliteyi benimsemiş olan Seçkim Medikal 15 Mart'da "Hayvan Haklarına Farkındalık" temalı "Diamond of Turkey Awards" da Yılın En İyi Veteriner Medikal Ürünleri markası ödülünü aldıktan sonra basın mensuplarına konuşan Seçkim Medikal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Kuyucu "2000 yılında kurulan Seçkim Medikal; daha sonra grup şirketlerine Tules Medikal ve Ak-yel Medikal şirketlerini ekledikten sonra sosyal sorumluluk ve hayvan sağlığına hizmet etmek amacı ile Veteriner Hekimlere özel bu alan da Türkiye’nin ilk ve en büyük e-ticaret sitesini kurdu. Grup şirketlerimizin içerisine hayvan sağlığını düşünerek, sosyal sorumluluk bilinci ile proje geliştirmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bugün burada hayvan haklarına farkındalık temalı bu ödülü tüm hayvan severler ve çalışma arkadaşlarım adına alıyorum." dedi.

Veteriner Klinik Malzemeleri

Veteriner klinik malzemeleri birbirinde farklı malzemelerde ve ürünlerden oluşmaktadır. Kullanım amaçları doğrultusundan birbirlerinden farklı ürünlerdir. Veteriner klinik malzemeleri veteriner kliniklerinde kesinlikle olması gereken malzeme grubudur. İçerisinde bulunan ürünler hem hayvan muayenelerinde hem de operasyonlarda kullanılmaktadır. Klinik malzemeler hayvan sağlığı için kullanıldığından veteriner kliniklerinde bulundurulması son derece önemlidir. Operasyon yatakları, anestezi maskeleri, serum askıları, veteriner operasyon masası, pet ekipmanları, bandaj ve sargılar, enjektör ve enjektör uçları, örtüler ve numune kapları gibi ve daha sayamadığımız veteriner klinik malzemeleri bunlardır.

Cerrahi Aletler

Veteriner hekimler için klinik malzemelerin bulunması ne kadar önemliyse aynı şekilde cerrahi aletlerinde bulunması bir o kadar önemlidir. Cerrahi aletler yapılan operasyonlar sırasında işlemleri kolaylaştıracak şekilde tasarlanıp üretilmiş olan aletlerdir. Yapısal ve işlevsel olarak her bir cerrahi alet birbirinden farklıdır. Cerrahi aletler veteriner kliniklerinde bulunması zorunlu aletlerdir. Ayni şekilde hastane ve poliklinik gibi sağlık kuruluşlarında da bulunması gerekmektedir. Aksi halde yapılmak istenen operasyon ve işlemler istenildiği gibi yapılamaz. Cerrahi aletler genelde operasyon sırasında, muayenede ya da yapılacak olan cerrahi işlemlerde daha çok kullanılmaktadır. Cerrahi iplikler, pansuman setleri, operasyon önlükleri, cerrahi dikiş/müdahale setleri, bistürü sapları/uçları, pensler ve böbrek küvetleri gibi daha birçok çeşit cerrahi alet bulunmaktadır. Cerrahi aletlerin hayvan ve insan sağlığından oldukça önemli bir yeri bulunmaktadır.

Steril Eldiven

Steril eldivenlerin en çok kullanıldığı yerler cerrahi operasyonlar, muayene sırasında ve bulaşıcı olan hastalıklarla mücadele sırasında oldukça fazla kullanılmaktadır. Steril eldivenler geniş kullanım alanlarına sahiptir. Farklı boyutlarda ve yapılarda bulunmaktadır. Pudralı steril eldiven, pudrasız steril eldiven, sentetik steril eldiven ve bariyerli steril eldiven gibi birçok çeşit bulunmaktadır. Steril eldivenler arasında tercih edebileceğiniz birbirinden farklı ve kaliteli marka bulunmaktadır.

Aldığınız ya da alacağınız ürünlerin kullanıma uygun, kaliteli ve güvenilir olduğundan emin olmalısınız. Çünkü alıp kullanacağınız ürünler insan ya da hayvan sağlığında kullanılacağı için kötü ve kalitesiz ürünlerden dolayı kötü ve istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilmektedir. Biz veterinermalzeme.com olarak siz veteriner hekimlerimize güvenli ve kaliteli malzemelere en hızlı şekilde teslim etmek için çalışmaktayız.

Bu haberler de ilginizi çekebilir