• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Şefkat Der'den büyük kutlu doğuma destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Çınar Şefkat Der, Diyarbakır'da Pazar günü yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine destek verdiklerini açıkladı. Çınar Şefkat Der başkanı Abdurrahim Akkurt, "Her sene olduğu gibi bu sene de Diyarbakır'da yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine Çınar halkını davet ediyoruz" dedi.


Peygamber Sevdalıları Platformuna üye olduklarını ve bu etkinlik için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Akkurt, etkinlikle ilgili afişleri astıklarını, Cuma günü de bütün camilerde ve evlere el ilanlarını dağıtacaklarını, Cumartesi günü ise araçla Çınar içinde anonsların yapılacağını söyledi.


Etkinliğe katılanları taşımak için araç temin etmeye çalıştıklarını belirten Akkurt, bu konuda yardımcı olabilecek hayırseverlerin derneğe başvurabileceklerini söyledi. Peygamber Efendimizi anmak ve gereği gibi tanımak için bir vesile olan bu etkinliklere halkın yoğun bir teveccüh gösterdiğini hatırlatan Akkurt, özellikle Diyarbakır'da yapılan Kutlu Doğum etkinliğinin bütün dünyada yankı uyandırdığını, bununla Müslüman Kürd halkının Peygamber aşığı bir halk olduğunu ispat ettiğini sözlerine ekledi. (Vedat Aydın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir