• DOLAR 32.56
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2440.267
  • ...
Batman`lı Masa Tenisi öğrencileri şampiyona yolunda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman`ın kenar semtlerinden biri olan Petrolkent mahallesinde bulunan İMKB Ortaokulu küçük kızlar ve küçük erkekler masa tenisi takımları okul müdürü İdris Gündüz ve öğretmenleri Abdusselam Gök eşliğinde Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa`yı makamında ziyaret etti.

 

18 Şubat tarihinde okullar arası masa tenisi müsabakalarında il birinciliğini kazanan İMKB Ortaokulu küçük kızlar ve küçük erkekler masa tenisi takımları, 12 Nisan tarihinde Masa Tenisi Federasyonu`nun belirlediği 16 il birincileri takımlarla yapılan müsabakalar sonunda, İMKB küçük kızlar masa tenisi takımı bölge birincisi olurken, İMKB küçük erkekler masa tenisi takımı da bölge üçüncüsü oldu. Takımlar, 27 -29 Mayıs tarihlerinde Malatya ilinde yapılacak olan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası`na katılacaklar.

 

İMKB Ortaokulu küçük kızlar ve küçük erkekler masa tenisi takımlarını makamında kabul eden Milli Eğitim Müdürü Akboğa, öğrencileri aldıkları başarıdan dolayı kutladı ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

 

Akboğa, "Sevgili çocuklar sizleri masa tenisinde aldığınız başarıdan dolayı kutluyorum. Önümüzdeki mayıs ayında Malatya ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında da size başarılar diliyorum. Spor alanında elde ettiğiniz bu başarınızı okul derslerinde de göstermenizi bekliyoruz. Spor yapmanın yanı sıra bol bol kitap okumalısınız. Öğrencilerimizin sporda başarılı olmaları için okullarda gerekli çalışmalar aralıksız devam ediyor. Milli Eğitim bünyesinde bulunan Eğitim Spor Kulübü bünyesinde masa tenisi, basketbol, voleybol, futbol, tenis, atletizm, yüzme ve badminton gibi spor dallarında faaliyet gösteriliyor" dedi.

 

Geçen yıl Türkiye şampiyonasına katılan İMKB Ortaokulu masa tenisi takımı müsabakalarda Türkiye 4.sü olmuştu. Akboğa, kendisini ziyaret eden öğrencilere ziyaretin sonunda hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir