• DOLAR 32.253
  • EURO 34.703
  • ALTIN 2398.369
  • ...
Balığa giden adamdan haber alınamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Edinilen bilgilere göre, iki gün önce çocuklarıyla birlikte Bitlis-Diyarbakır karayolunun 22`nci kilometresindeki Buzlu Pınar mevkiinde balık avlamaya giden Fikret Kapağan`dan bir daha haber alınamadı. Çocukları balık avlarken kendisinin de dinleme tesisinde oturduğu ve kısa bir süre sonra bulunduğu yerde olmadığı fark edildiği belirtildi.

Babalarını yerinde olmadığını fark eden çocukları, babalarını aramaya başladı. Kendisine ulaşılmayınca il acil AFAD ekipleri arayarak yardım istendi. Olay yerine gelen arama- kurtarma ekipleri yüksek tansiyon hastası olan Kapağan`ın suya düşme ihtimali üzerinde durularak suda çalışma başlattı.

Olayın duyulması üzerine sevenleri ve yakınları olay yerine akın etti. Düşme ihtimali olan noktalar dalgıçlar tarafından didik didik arandı. Bitlis deresinde, hem AFAD ekipleri hem de sevenleri tarafında aramalar devam etmektedir.

Öte yandan Siirt il sınırından Bitlis sınırına doğru Siirt arama-kurtarma ekipleri de çalışma başlattı. İki günden bu yana yapılan tüm çalışmalara rağmen henüz izine rastlanmadığı öğrenildi.

Çalışmaları yakında takip eden yakınları ve sevenleri, kendilerine verilecek olumlu veya olumsuz bir haber bekliyor.
(Şükrü Tontaş - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir