• DOLAR 32.446
  • EURO 34.768
  • ALTIN 2437.735
  • ...
Adli Tıp ve sağlıkta yeni yapılanma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ - Cumhuriyet Başsavcılığı ile Sağlık İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Adli Tıp Hizmetlerinin Sunumu ve Sağlıkta Yeni Yapılanma" konulu panel Adliye Sarayı Konferans Salonunda yapıldı.

Panele Vali Muammer Erol, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, cumhuriyet savcıları, adliye personeli, sağlık kurumlarının yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yöneticiliğini Savcı Cemalettin Şimşek`in yaptığı panelde konuşan Sağlık İl Müdür Yardımcısı Dr. Barış Eroğlu "Sağlık Teşkilatındaki Yeni Yapılanma, Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Yapılanması" konusunda bilgi verdi.

Panelde konuşan Adli Tıp Şube Müdürü Uzman Dr. Hüseyin Kafadar, "Adli Tıp Hizmetleri, Sağlık Çalışanlarının Yasal Sorumlulukları, Adli Rapor Düzenlenmesi, Adli Rapor Düzenlenmesinde Karşılaşılan Sorunlar ve Defin Ruhsatı" konularında yapılan son değişiklikler konusunda sunum yaptı.

Cumhuriyet savcıları Mustafa Güngör ve Özkan Levent Taşkoparan ise, sunumlarında adli tıp hizmetlerinin sunulmasında yaşanan sorunlara değindiler.

Panel soru-cevap kısmı ile sona erdi.        
(Yasin Kavaklı - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir