• DOLAR 32.566
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2443.469
  • ...
Bazı İllerde Kar Bekleniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji `den yapılan son değerlendirmelere göre; sabah ve öğle saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu`nun Kuzey ve Doğusu ile Sivas, Kahramanmaraş, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan`ın yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklığının Güney ve Batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın, genellikle Güney, iç kesimlerde Batı ve Kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin Doğusunda (Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya) sis olayı görülmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Bölgenin iç ve Doğusu parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kahramanmaraş çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Genellikle parçalı, bölgenin doğusunun yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Sivas çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Genellikle parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Kastamonu ve Sinop çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde bölge genelinin, akşam saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin`in yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde bölge genelinin, akşam saatlerinde Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Erzurum, Kars ve Ardahan`ın yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde Diyarbakır, Batman ve Siirt, öğle saatlerinde bölgenin Kuzey ve Doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir