• DOLAR 32.555
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2443.801
  • ...
`En gür seda İslam`ın olacaktır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batmanlı kanaat önderlerinden "Hz.Veysel Karani İlim Kültür Eğitim Vakfı" Başkanı Hacı Mehmet Mirza Demir, geçmişte Batılı güçlerin planlarıyla, iftiralarıyla İslam`ı çürütmeye çalıştıklarını ve bazı İslam büyüklerini kandırarak kendine bağladıklarını belirterek, "Geçmişte Batılı güçler bazı İslam alimlerini kandırarak onların vasıtasıyla İslam`ın içine fitne ve fesat koydular. Elhamdülillah kaç senedir Müslümanlar arasında birlik ve beraberlik var. Kardeşlik hissi hâkim oluyor. Öyle temenni ederiz ki bu gidişat büyüyecek ve Müslümanlar arasındaki kardeşliği, muhabbeti, şefkati ve yardımlaşmayı kuvvetlendirecek" dedi.
 
Birlik ve beraberlik içinde olup bir kuvvet oluşturalım
Bu yaranın çoktan olduğunu ve Müslümanları birbirleriyle boğuşturduklarına değinen Demir, "Müslümanları birbirleriyle küstürdüler ve ben inanıyorum ki her meşrep ve meslek sahibi düşündüğü, tefekkür ettiği yaptıklarınız ileride doğru değildir. Biz Müslümanız, kardeş olalım bu dinsizlere karşı birlik ve beraberlik içinde olup bir kuvvet oluşturalım. Herkesin bu düşüncede olduğuna inanıyorum. İnşallah gittikçe muhabbet, sevgi ve kardeşlik hâkim olacak. Ama ben umuyorum ki hem ulema hem hukema yavaş yavaş filizleniyor ve iman noktasında güç kazanıyor. Allahın izni ile en kısa zamanda İslamiyet hakim olacak ve en gür seda İslam`ın olacaktır" ifadelerini kullandı.
 
İnşallah bütün meşrepler bir noktada yani İslam`da birleşecekler
Senelerce Müslümanlar ezilerek hor görüldüğüne ve yıllarca cezaevlerinde tutulduklarına işaret eden, "Müslümanlar arasında eski taassup yok. Şimdi görüşme ve ziyaretler yapılıyor. Aralarında sevgi muhabbet var. Bütün meşrepler de artık sevgi ve saygı içerisinde birlik olarak İslam`ı hakim kılmaları gerekir. Allah`ın yolunda ve Sünnete uyarak birbirimizin dertleriyle dertleşip, birlik ve beraberlik içinde olalım. İnşallah yakın bir zamanda İslamiyet dünyanın her tarafında hakim olacaktır. Allah`ın izniyle Müslümanlara yapılan haksızlıklar bu dünyadayken alınacaktır. Bizim isteğimiz bütün İslam alemi birlik ve beraberlik içerisinde bir hayat yaşarlar. İnşallah bütün meşrepler bir noktada yani İslam`da birleşecekler ve dünyayı bir cennete çevirecekler. Bizler birlik ve beraberliğe mecburuz" şeklinde konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir