• DOLAR 32.272
  • EURO 34.702
  • ALTIN 2395.111
  • ...
Diyarbakır Mewlid`i Newroz Parkı`nda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalılar Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü tarafından 21 Nisan Pazar günü düzenlenecek etkinliğin mekanı Newroz Parkı Mitin Alanı olarak belirlendi.
 
"Yüzbinlerce Amed`li Peygambere bağlılığını haykırıyor"
 
Bu kapsamda Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi tarafından yapılan açıklamada, etkinlik günü teslim edilecek salavat ve hatimlerin yaygınlaşarak sürmesi için çağrısı yapılarak, "Allah`a hamdolsun, dünyanın dört bir yanında artık meydanlarda peygamber sevgisi haykırılıyor. Bu anlamda Diyarbakır`ımız haklı bir gurur içindedir. Yıllardan beridir her yıl yüz binlerle Amed`li Peygamber sevdalısı meydanlarda Hz. Muhammed (sav)`e olan sevgi ve bağlılığını haykırıyor" ifadeleri kullanıldı.
 
"Bu yıl sesimiz daha gür çıkacak"
Açıklamanın devamında, "İnşallah bu sene daha gür bir sesle bu haykırışımızı göstereceğiz. Bunun için Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamındaki tüm hazırlık ve çalışmalar bir bütün olarak değerlendirilmelidir. Bu amaçla düzenlenen salavat kampanyası da şüphesiz bu çalışma ve hazırlıkların ayrılmaz bir parçasıdır. Bunun için Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü`nün Çağrı FM ile birlikte başlatmış olduğu "Efendimiz (sav)`e her gün binler salavat" kampanyasına can-u gönülden destek verdiğimizi belirtmek istiyoruz. Ayrıca tüm peygamber sevdalısı halkımızı bu hayırlı çalışmaya destek olmaya çağırıyoruz" denildi. (Yakup Moğulgani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir