• DOLAR 32.598
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2509.042
  • ...
Gönül Elçisi Projesi toplantıları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - \"Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi ve Koruyucu Aile\" Projesi konulu toplantı, Van Vali Yardımcısı Hakan Alkan ve sorumluluk alanındaki kamu kurum müdürlerinin katılımıyla Van Valiliği Ali Paşa toplantı salonunda gerçekleşti.

 

\"Gönül elçileri projesi manevi bir projedir\"

Gönül elçileri projesinin daha çok manevi yönden ağır basması gerektiğini vurgulayan Vali Yardımcısı Alkan, \"Gönül Elçisi Projesi 81 ilde sayın Başbakanımızın eşleri himayesinde, Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı`nca yürütülen bir proje. Bu proje resmi bir iş olarak değil, ast üst ilişkisi içerisinde değil. Bu proje genelde manevi yönü ağır basan bir proje. Gönül elçisi olarak başladığınızda sadece bir proje olduğundan değil de, manevi olarak düşünerek yapılmasında büyük bir fayda var. Buradaki amacımız, hedef kitle dediğimiz, dul, yetim, engelli, yaşlı vatandaşlarımıza yönelik maddi ve manevi anlamda yardımcı olunması. Toplumsal birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu proje sadece memur marifeti ile yürütülen bir proje değil, ayrıca sivil toplum kuruluşları marifeti ile yürütülen bir projedir\" dedi.

 

Van Valiliği Ali Paşa toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Van Vali Yardımcısı Hakan Alkan, Eşi Seçil Alkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nurcan Altun ve bazı kurum müdürleri ve eşleri katıldı. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir