• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da konuştu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar; 

Erzurum'a en son 31 Mart seçimlerinden 1 ay önce 28 Şubat'ta gelmiştim. O gün soğuğa ve kara rağmen meydanı dolduran Erzurumlu kardeşlerimizden iradelerine sahip çıkma sözü almıştık.

Biz o meydanda aramızdaki dayanışmayı daha da perçinlemiştik. Bizi yarı yolda bırakmayan Erzurum, 31 Mart'ta da adeta sandıkları patlatmıştı. Rabbim bu sevdanızı eksik kılmasın. Erzurum hep olduğu gibi AK Parti'nin kardeşlik siyasetini destekledi. Yüzde 63 gibi Türkiye ortalamasının çok üstünde rekor bir oyla Dadaşlar bize verdikleri sözü yerine getirdi.

Erzurum'la olan muhabbetimize montaj diyerek çamur atanlar seçimlerde bir kez daha hezimete uğradı.

Sınırlarımız içinde terör örgütlerine nefes aldırmıyoruz.

Pazartesi günü KKTC'ye gideceğiz. Kurban Bayramı'nı Kıbrıs Türk halkı ile idrak edeceğiz.

2023'e giden süreçte de sizlerin katkılarını almak istiyorum.

AK Parti kalesinde gedik açma gayretlerinin akamete uğraması, 2023'le ilgili siyasi mühendisliklerin çöpe atılması, ilkelerimiz etrafında vereceğimiz mücadeleye bağlıdır.

Önce kendi aramızdaki dayanışmayı, muhabbeti tahkim etmemiz gerekiyor. İçerde ne kadar güçlü olursak dışarıda da o derece güçlü, o derece etkili oluruz. Milletle bağımızı sağlam tuttuğumuz ölçüde ülkemize ve partimize yönelik operasyonu boşa çıkarabiliriz. Kibir, büyüklenme, böbürlenme, milletle arasına aşılmaz duvarlar örme bize asla yakışmaz. Hele hele bizim siyasetimizde milletle inatlaşmak, millete rağmen hareket etmek, milleti hafife almak diye bir anlayış kesinlikle söz konusu değildir.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir