• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yahudiler Kız Çocuklarına Saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Batı Yaka’nın kuzeyinde bulunan Nablus şehrinde okulun gezisinden dönen Filistinli öğrencileri taşıyan iki otobüse saldıran Yahudi yerleşimciler sekiz kız öğrencinin yaralanmasına neden oldu.

Batı Yaka’nın kuzey kesimindeki Yahudi yerleşim birimlerinden sorumlu Filistinli yetkili Ğassan Dağlas konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bir grup yerleşimcinin bir okulun Ramallah şehrine düzenlediği geziden dönen öğrencileri taşıyan iki otobüse pusu kurduğunu ve öğrencilere saldırarak 8 kişiyi yaraladığını ifade etti.

Terör estiren yerleşimcilerin saldırısı sonucu sekiz kız öğrencinin atılan taşlar ve kırılan cam parçalarının savrulması sonucu yaralandığına dikkat çeken Dağlas, öğrencilerden birinin durumunun kritik olduğunu, diğer öğrencilerin de büyük bir panik yaşadığını kaydetti.

Sivil oldukları iddia edilmesine rağmen işgal rejimi tarafından kendilerine silah taşıma yetkisi verilen Yahudi yerleşimciler her fırsatta işgal askeri ve polisi gibi Filistinlilere karşı terör estiriyorlar. Filistinlilere istedikleri zaman saldırıyor, onları yaralıyor, tarlalarını tahrip ediyor, hayvanlarını öldürüyor, sularını kirletiyor ve ağaçlarını kökünden söküyor ve bütün bunlara karşılık herhangi bir cezayla da karşılaşmıyorlar.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir