• DOLAR 32.511
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.258
  • ...
Batman Üniversitesi öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mezuniyet töreninde dönem birincisi Elif Gezer, bölüm 2'ncisi Bilal Boğa ve bölüm 3'üncüsü Kübra Baba’ya başarı belgeleri takdim edildi.

Mezun olan öğrencilere bir konuşma yapan Rektör Demir, “Hepinizi kutlarım, zor bir zaman dilimi geçirdiniz, sanal ortamdaki eğitimin zorluklarını yaşadınız. Ayrıca pandemi döneminde sağlığın önemini bir kez daha gördük. Atandığınız yerde Batman Üniversitesini başarıyla, gururla ve en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Bu nedenle hepinizi tebrik ediyor, çalışma hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Mezuniyet törenine katılan Batman İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu ise "Bugün itibari ile öğrencilik hayatınız nihayete ermiştir. Öğrenme ise her an devam eden bir faaliyettir. Size meslekte bulunan bir ağabeyiniz olarak seslenmek istiyorum; kendinizi mesleki anlamda, her alanda yetiştirin, her gün üzerine yeni bir şeyler katarak geliştirin. Sertifikalandırma programlarına mutlaka katılın. Güncel ve bilimsel verileri mutlaka takip edin. Sizlerde artık kahraman sağlık ordusunun birer neferisiniz, Allah’ın şafi isminin dünyadaki yansımalarısınız. Aramıza hoş geldiniz ve hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum." diye konuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir