• DOLAR 32.465
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2453.279
  • ...
Bismil Kaymakamı`ndan köy ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Bismil Kaymakamı Vehbi Bakır, İlçe Müftüsü Hanifi Ballı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kemal Yılmaz ve beraberindeki heyetle birlikte Bismil ilçesine bağlı Üçtepe köyünü ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi.

 

Bismil ilçesine bağlı Üçtepe köyüne giden ilçe kaymakamı ve beraberindekiler, köye girişte köy halkı tarafından karşılandı. Köylüler Kaymakam Vehbi Bakır`a köyün eksikliklerini ve sıkıntılarını dile getirerek, köydeki çöp sorunu ile eğitim ve sağlık sorunlarının giderilmesi için talepte bulundu.

 

Kaymakam Bakır, vatandaşların talepleri arasında yer alan çöp, eğitim ve sağlık sorunlarını dinleyip not alarak imkanlar dâhilinde çözüleceğini belirtti.

 

Kaymakam Bakır`ı köylerinde gören köylüler de memnuniyetlerini dile getirerek, \"Kaymakam`ın köyümüze kadar gelmesi ve sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti\" dedi.

 

Kaymakam Bakır yaptığı açıklamada, \"Köylülerimizin sorunları bizlerin en önemli sorunlarının başında gelmektedir. Bunun için yaptığım köy gezilerinde hem vatandaşlarla konuşuyoruz, hem de sorunlarını bizzat kendim yerinde inceliyorum. Kaymakamlık olarak elimizden gelen yardımı yapacağız\" ifadelerini kullandı.

 

Okul yoluna parke döşenecek

Bismil Kaymakamlığı`na bağlı İlçe Özel İdaresi tarafından, yol iyileştirme çalışmaları kapsamında Üçtepe İlköğretim Okulu`na geçişi sağlayan yola parke taşı döşenecek. (Hasan Gündüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir