• DOLAR 32.551
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2450.05
  • ...
Duayla gelen şifa
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - İstanbul`da askerlik yapan ve şu anda ikamet ettiği Konya`da hava değişimine gelen Ömer Dal, geçirdiği hastalığı ve iyileşmesiyle ilgili başından geçenleri anlattı. Dal, Çarşı izninde yediği yemekten dolayı midesinde rahatsızlık olduğunu, birliğine gidince revire kaldırıldığını 4 gün yattıktan sonra iyileşmediği için Kasımpaşa Askeri Hastanesine sevk edildiğini söyledi. Burada 12 gün yattığını tomografi, ultrason, röntgen ve kan değerlerinin temiz çıktığını ve bir teşhis konulamadığını dile getiren Dal, rahatsızlığı devam ettiği için GATA Gastroenteroloji bölümüne sevk edildiğini belirtti.

 

GATA`da 3 hafta yattıktan sonra ailesine haber verdiğini ifade eden Dal, hastalığının başından beri boğazına bir şey girmediği için 15 kilo verdiğini belirterek, kendisini görmeye gelen ailesinin bu durum karşısında üzüntüye kapıldığını söyledi.

 

Hastalığına teşhis konulamadığını ve durumunun gittikçe daha da kötüleştiğini dile getiren Dal, iyileşmesinin mucize olarak görüldüğünü ifade ederek, ailesinin iyileşmesi için Kuran-ı Kerim ve duaya başvurmaya başlamasıyla Allah`ın yardımının geldiğini kaydetti.

 

Bunun akabinde ancak 4 belirtinin bir arada görülmesiyle hastalığına Henokşonlayn Purpurası teşhisi konulduğunu ifade eden Dal, daha ilginç olduğuna inandığı olay için ise, hastanenin müracaat masasına kimin bıraktığı meçhul olan, sahibi tüm araştırmalara rağmen bilinmeyen 7 paket yemeğin görevli tarafından kendisine ve aynı odada yatan hastalara dağıtıldığını söyledi. Hastalığının başından beri midesine bir şey girmediğini belirten Dal, nasıl olduğunu anlamadan birden getirilen yemeği yiyip bitirdiğini belirtti.

 

Gelen yemeğin aynısının hastanede sürekli çıktığı halde yiyemediğini dile getiren Dal, kendisini zorlamasına rağmen hiç bir şey yiyemeden çıktığını söyledi. Yapılan duaların neticesinde Allah`ın kendisine şifa verdiğine inandığını ve durumunun hızla iyileştiğini belirten Ömer Dal, \"Kılamadığım namazlarımı kaza ettim. Allah`a şükür ediyorum, bana dua edenlerden Allah razı olsun\" dedi. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir