• DOLAR 32.423
  • EURO 34.612
  • ALTIN 2381.446
  • ...
Canan Kaftancıoğlu'ndan Soylu'ya sert  tepki!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaftancıoğlu,  "Yalancı. Madem tehdit yoktu (kendisinden daha büyük tehdit yok bu arada) öncesinde ne diye yakın ardından özel koruma statüsüne alınmışım?
Sonrasında ise cevap hakkımı kullandırırlarsa yayında söyleyeceğim. Suç örgütleri ile tuttuğu işler ortalığa dökülen devletin utanç vesikası içinde bulunduğu kirliliği başkalarına yapıştırmaya çalışmakta. Yayını izlemiyordum şimdi farkettim yayına bağlamıyorsunuz bari şu cümlemi okuyun. Benim adım Canan Kaftancıoğlu, adım Süleyman Soylu değil ki onun gibi terör örgütleriyle iş tutayım. Herkesi kendisi gibi sanıyor alçak." dedi. 

 

CANAN KAFTANCIOĞLU KİMDİR?

1972’de doğan Canan Kaftancıoğlu 1995’te İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Türkiye İnsan Hakları Vakfı’nda vaka taraması yaptığı “İşkence Olgularının Adli Tıbbi Değerlendirilmesi” teziyle ihtisasını tamamladı. 2011-2012 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi  İstanbul basın, kültür ve iletişimden sorumlu il başkan yardımcılığı, 2012-2014 yıllarında ise il başkan vekilliği görevlerini yaptı. 2014 Seçimlerinde Maltepe belediye başkan adayı oldu. 13 Ocak 2018’de yapılan CHP İstanbul 36. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul il başkanı seçildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir