• DOLAR 32.449
  • EURO 34.759
  • ALTIN 2438.03
  • ...
Yasaklar 19 Mayıs'a uzatılacak mı? 18-19 Mayıs'ta sokağa çıkma kısıtlaması var mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Eğitim Bakanlığı, 17 Mayıs Pazartesi günü resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında örgün eğitim yapılmayacağını duyurdu. MEB'in bu kararı sonrası akıllara "Yasaklar 19 Mayıs'a uzatılacak mı?” sorusunu getirdi. İşte, “18-19 Mayıs'ta sokağa çıkma kısıtlaması var mı?” sorusunun yanıtı... 

 

ÖRGÜN EĞİTİME NE ZAMAN GEÇİLECEĞİ BELLİ DEĞİL!

Milli Eğitim Bakanlığının Twitter hesabından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "17 Mayıs 2021 Pazartesi günü resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacaktır. Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, 17 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak durum değerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacaktır."

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI UZATILACAK MI?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu kararı sonrası akıllara sokağa çıkma kısıtlaması uzatılacak mı sorusunu getirdi. 17 Mayıs Pazartesi bitmesi beklenen sokağa çıkma yasağının 18-19 Mayıs’a kadar uzatılacağı iddia edilmişti. Turizm sezonuna vaka sayılarını azaltarak girmek isteyen hükümetin böyle bir karar alabileceği kulislerde konuşuluyor. Şimdi gözler Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısını çevrildi.  Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise, uzatılmanın gündemde olmadığını ancak buna Kabinenin karar vereceğini açıklamıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir