• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Gercüş Eğitim Bir Sen`den kutlu doğum bilgi yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Eğitim Bir Sen Gercüş İlçe Teşkilatı tarafından \"Kutlu Doğum Haftası\" münasebetiyle, ilçedeki ortaokul ve lise öğrencileri arasında bilgi yarışması yapılacak. Önceden dağıtılan kitaplar baz alınarak hazırlanacak sorular, 16 Nisan tarihinde, sınav formatıyla öğrencilere sorulacak.

 

Gercüş`te eğitim veren ortaokul ve liseler olmak üzere iki farklı kategoride yapılacak yarışmada birincilere tablet; ikincilere fotoğraf makinesi; üçüncülere de Mp4 çalar ödül verilecek.

 

Etkinlikle alakalı açıklama yapan Gercüş Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Atilla Yaramış, Peygamber Efendimizi (sav) anlamanın Kâinatı anlamak olduğuna dikkat çekerek, \"Müjdecimiz, kurtarıcımız, ufuğumuz. O`nu anlamadan, huzurun da refahın da barışın da manası olmayacaktır. Kâinatın iftihar tablosu Hz Muhammed`i öğrencilerimize okutmaktır bu etkinlikteki ana gayemiz. Efendimizin hayatından, hepimizin çıkaracağı muhakkak ki sayısız örnek vardır\" dedi.

 

Yaramış açıklamasının devamında, \"Organize ettiğimiz bu yarışma sayesinde belki de birçok öğrencimiz, Efendimizin hayatını ilk defa okuyacaktır. Bunu bilmek bile, yaptığımız işin önemini kavramamızda yeterli bir sebep bize\" ifadelerini kullandı. (Cevher Ekinci-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir