• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Batman`da 15 binden fazla öğrenci YGS`ye girecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 24 Mart Pazar günü Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı`na (YGS) girecek tüm öğrencilere başarı diledi.

Batman`ın genel anlamda genç bir nüfusa sahip olduğunu ve bu genç nüfusun eğitim ile çok büyük bir avantaja dönüştürülebileceğinin altını çizen Özdemir, Batman`ın genel anlamda sınavlarda başarılı bir il olduğunu ve bu başarıların artarak sürmesi dileğinde bulunduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz yıllarda sınavlarda genel anlamda başarılı sonuçlar alan Batman`da 15 binden fazla öğrencinin üniversiteye girişte ilk adım olan YGS`de ter dökeceğine dikkat çeken Özdemir, \"Üniversiteye giriş için ilk aşama olan YGS`de ve daha sonra yapılacak LYS sınavında Batmanlı tüm öğrenci kardeşlerimizin başarılı olmasını temenni ediyorum. Öğrenci kardeşlerimizin her biri hem aileleri, hem bizler, hem Batman için çok değerlidirler. Bu değerleri sınavdaki başarılarına bağlı değildir. Bu açıdan tüm öğrencilerimiz stresten uzak bir şekilde sınavlarına girip, ellerinden gelen çabayı sergilemelidirler. İnanıyorum ki yıl boyunca yaptıkları çalışmaların karşılığını alacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrenci kardeşlerime başarılar ve çalışmayla geçen bir yılın semeresini aldıkları bir sınav diliyorum\" diye konuştu. (Salim Kavak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir