• DOLAR 32.551
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2450.05
  • ...
Van basınında öne çıkan başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: SİYASETTE YENİ BİR SOLUK HÜDA-PAR
Türkiye siyasetine kısa bir süre önce adım atan Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) siyasi arenaya neler getirecek? Genelde Türkiye siyasetine özelde ise iki kutup arasına sıkıştırılmış Van siyasetinde neleri değiştirecek?


GAZETE VAN: VAN HALK SAĞLIĞI İL MÜDÜRLÜĞÜ TEMEL HAZIRLAYICI EĞİTİMİ
Dr. İmren, \"Bu kapsamda 25-29 Mart 2013 ve 01-04 Nisan 2013 tarihleri arasında iki grup halinde kurumumuzda aday devlet memuru olarak çalışmakta olan 123 kişi, 8 kişilik eğitmen grubu eşliğinde eğitime tabi tutulacaklardır.


MERKUR HABER: ÖCALAN`IN SİLAH BIRAKMA VE SINIR DIŞINA ÇEKİLME ÇAĞRISINA
PKK`nın verdiği cevap; yaşama geçireceğiz. PKK yöneticisi Murat Karayılan, Abdullah Öcalan`ın silah bırakma ve sınır dışına çekilmeyi içeren çağrısını yaşama geçireceklerini açıkladı.


WAN HABER: İSTANBUL B.B. DEN VAN`A 50 BİN KİTAP
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bir TIR`a yüklenerek gönderilen 50 bin kitap, Milli Eğitim Müdürlüğü`ne teslim edildi.


HABER VAN: VAN FUAR VE KONGRE MERKEZİ`NİN TEMELİ ATILDI
Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO)`nın yaptırıcağı `Tuşba Fuar ve Kongre Merkezi`nin temeli atıldı.


VAN SESİ: KONTEYNIR KENTTE YAŞAM MÜCADELESİ
Van`da 8 yıldır Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) olan 4 çocuk babası Şirin Yıldaş, konteynır kentte makineye bağlı bir hayat sürüyor.


TUTKU HABER: ÇOCUKLARIMIZ BİZİM İÇİN DAHA ÖNEMLİ OLMALI
Uğur Dershanesi Rehber Öğretmeni Asım Akcan velilerin en büyük hatalarından birinin kendi çocuklarını başka öğrencilerle kıyaslamak olduğunu belirtti.


BÖLGE: BATTAL`DAN YGS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE UYARI
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi öğrenci ve velilere uyarıda bulundu.


PRESTİJ: OTOPARK OLDULAR
Van`da yaşanan depremin ardından yıkılan binalar otopark sorunu yaşayan şehirde araç sahipleri için park alanı oldu. (Mehmet Aldemir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir