• DOLAR 32.222
  • EURO 34.71
  • ALTIN 2446.744
  • ...
Resim ve Kompozisyon yarışması ödülleri sahiplerini buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında 1-7 Mart tarihleri arasında Batman Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından düzenlenen \"Afet ve Etkilerinden Korunma\" konu başlıklı resim ve kompozisyon yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere düzenlenen programla ödülleri verildi.

 

Batman Valiliği`nde düzenlenen programda, Batman Vali Yardımcısı Şener Çağlar ile birlikte AFAD İl Müdürü Fevzi Bakır tarafından öğrencilere ödülleri verildi.

 

Batman`daki lise öğrencileri arasında kompozisyon dalında 1.`liği Batman Lisesi öğrencisi Ömer Türkan, 2.`liği Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zehra Çetinkaya, 3.`lüğü Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencisi Mürüvvet Yalçınkaya kazandı.

 

Resim dalında ise 1. Yeni Mahalle İlkokulu öğrencisi Şevval İnağ, 2. Yavuz Selim Ortaokulu öğrencisi Yakup Irmak, 3. Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu öğrencisi Merve Karuç oldu.

 

Mansiyon ödüllerini ise Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Kafaf ve TÜPRAŞ İlköğretim Okulu öğrencisi Gülsüm Koska aldılar.

 

Yarışmada 1. olan öğrenciler masaüstü bilgisayar, 2. olan öğrenciler mini bilgisayar ve 3. olan öğrenciler tablet bilgisayar kazandılar. Yarışmanın mansiyon ödülleri ise dijital fotoğraf makinesi oldu. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir