• DOLAR 32.338
  • EURO 35.134
  • ALTIN 2302.013
  • ...
Mersin`de rüşvet baskını: 2`si polis 3 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Polis tarafından düzenlenen rüşvet baskınında 8 şüpheliden, 2`si polis 3`ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

İddiaya göre, alkollü olduğu ileri sürülen 30 yaşındaki işadamı H.D, Mersin Adnan Menderes Bulvarı`nda seyir halinde iken hasarlı trafik kazası yaptı. Kaskodan yararlanmak için polislerden evrakın başka bir kişi üzerine düzenlenmesini istedi. Polisler H.D`nin teklifini kabul ederek, evrakın başka bir kişi adına düzenlenmesi için 4 bin lira karşılığında anlaştı.

 

Bu yönde gelen ihbarı değerlendiren polis, rüşvet olayını ortaya çıkarmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan teknik takip sonucu rüşvet olayını çözen polis, kaza yapan aracın çekildiği otopark görevlisi, aracı otoparka çeken çekicinin sürücüsü Fehmi D, kazanın tutanağını düzenleyen trafik polisleri Soner D. ve Mustafa C. ile alkollü sürücü H.D.`nin de aralarında bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı.

 

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü`nde görevli polis memurları Soner D. ve Mustafa C. ile çekici sürücüsü Fehmi D, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Gözaltına alınan diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir