• DOLAR 32.549
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2445.806
  • ...
`Halkımıza Hizmet Etmeye Talibiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır küçük Millet Meclisi(DkMM) Koordinatörü Eyüphan Kaya HÜDA PAR`ın Diyarbakır il başkanlığını  ziyaret ederek, Genel Başkan Hüseyin Yılmaz`a başarı dileklerini ilettikten sonra kendilerini DkMM toplantılarına davet etti.
 
Ziyarette insanların iyi olması yetmiyor, iyi insanların aynı zamanda hayatın içinde, kurum ve kuruluşların başında olması gerektiğini vurgulayan Kaya, DkMM aylık toplantılarına katılmaları için HÜDA PAR`ı da beklediklerini, bu tür oluşumlara vatandaşların başta kaygıyla yaklaştığını, temkinli davrandığını ancak tanıtımla bu kaygı ve kuşkuların giderilebileceğini söyledi.
 
Kaya daha sonra, DkMM`inin , özgür bir platform olduğunu belirterek, bir başkasına hakaret etmedikten sonra her türlü insani düşüncenin ifade edilebileceği bir ortam oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti.
 
HÜDA PAR Genel Başkanı Hüseyin Ylmaz ise, halka hizmet etmeye talip olduklarını belirterek, "İnsanımızın daha nitelikli yetişmesi, haklarıyla birlikte daha müreffeh yaşaması için gayret edeceğiz. Geçmişte siyasetten uzak kalmaya çalıştığımızı söyleyince, birileri `Aman ne ala, siyaset kirli iş sizden uzak olsun` diyorlardı. Zaman içinde baktık ki saygın insanları siyaset alanından uzak tutmak için bu da bir taktikmiş, bir düşündük pir düşündük, en az bir başkası kadar belki daha fazla bu kurum ve kuruluşların başında olmaya hakkımız vardır diye kara verdik. HÜDA PAR`ın ülkemizde de bölgemizde de bir boşluğu dolduracağına inanıyorum" dedi. (Osman İçli-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir