• DOLAR 32.501
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2423.757
  • ...
Spor derneğinden hayır faaliyetleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ALMANYA - Geçtiğimiz günlerde Almanya`nın Mannheim şehri yakınlarındaki Ludwigshafen kentinde düzenlenen Kutlu Doğum organizasyonunu Avrupa Peygamber Sevdalıları ile birlikte düzenleyen Ludwigshafen Trabzonsporlular Derneği, kurulduğu 2001 yılından beri hayır faaliyetlerinde bulunarak, sayısız hayır organizasyonunda öncü oldu.

Kurum isimleri sadece bir spor kulübü destekçisi izlenimi verse de aslında Ludwigshafen Trabzonsporlular Derneği, sadece sportif etkinliklerle sınırlı kalmayıp aynı zamanda sayısız sosyal kültürel ve hayırlı faaliyetlerle ön plana çıkan bir kurum niteliğinde.

Sporu hayra ve kardeşliğe vesile kılan Ludwigshafen Trabzonsporlular Derneği yönetim kurulu başkanı İbrahim Aydınlı, derneklerinin yapmış olduğu hayır faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gazzeliler için Mavi Marmara Gemisine erzak gönderdik
Dünyanın birçok yerinde mağdur durumda olan insanlara yardım faaliyetlerinde bulunan dernek, Siyonist İsrail tarafından abluka altına alınan Gazze`ye insani yardım ulaştırmaya çalışırken saldırıya uğrayan Mavi Marmara Gemisinde bulunan erzak için ciddi yardımlarda bulunmuş.

Dernek Başkanı İbrahim Aydınlı, Sosyal ve kültürel yardımlarını her yıl daha kapsamlı hale getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, \"Düzenlediğimiz bir takım etkinliklerden elde edilen gelirler ve hayırsever işadamlarımızın maddi manevi destekleri ile Allah`ın nasib ettiği kadar bu hayırlı faaliyetlerimizi sürdürmeye gayret edeceğiz\" şeklinde konuştu.

İhtiyaç sahiplerinin yanındayız
Kur`an Kursları`nın inşası için kendilerine gelen sayısız yardım taleplerine olumlu yanıt verdiklerini belirten Aydınlı, \"Bizler sadece Kur`an Kurslarına değil aynı zamanda Pakistan, Endonezya ve Türkiye`de yaşanan doğal afetler sonucu zor durumda kalan insanlara da ayni ve nakdi yardımlarda bulunduk\" ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden Kemal Kamiloğlu, Peygamber Sevdalıları ile birlikte imza attıkları hayırlı faaliyetlerden son derece memnun kaldıklarını belirterek, Ludwigshafen`de düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinde çok güzel manzaralar oluştuğunu ifade etti.  (Zafer Korkut - Mustafa Bulanık)

Bu haberler de ilginizi çekebilir