• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Mardin`de HÜDA- PAR`dan açılışa davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN- Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Hür Dava Partisi` (HÜDA-PAR)`ın Mardin İl Teşkilatının hizmet binasının açılışının Cumartesi günü saat 14.00`te partinin genel başkanı Av. Hüseyin Yılmaz`ın katılımıyla yapılacağı açıklandı.
 
HÜDA-PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, hem il merkezinde hem de ilçelerde teşkilatlarını kurmak için yoğun bir çaba sarf ettiklerini söyledi.
 
Akman, " Merkez ilçe teşkilatı, Kızıltepe, Nusaybin, Midyat ile Mazıdağı ilçe teşkilatlarımızı kurmuş olduk. Bundan sonraki süreçte inşallah partimizin hizmet binalarını açacağız. İlk etapta Mardin il teşkilatımızın hizmet binasının açılışını yapacağız. Parti genel başkanımız Av. Hüseyin Yılmaz`ın katılımıyla Mardinli hemşerilerimizle birlikte bu açılışı hep birlikte yapacağız inşallah.
 
Açılış için davetiye basarak halkımızı davet edeceğiz. STK`ları, siyasi parti temsilcileri ile tüm sevenlerimizi bu açılışa bekliyoruz. Hür Dava Partisi, Türkiye`de yeni bir ses, yeni bir misyon, yeni bir bakış, aynı zamanda siyasete erdem ve fazilet katacağımıza inanıyoruz. Partinin hedef ve prensipleri, hakkaniyettir, özgürlüktür, eşitliktir, adalettir. Biz sevgi ve hizmet ekseninde halka hizmet edeceğiz" dedi.(İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir