• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Milli Eğitim Müdürlüğünden öğrencilere moral gezisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, \"Başarı Bizden Uzak Değil Projesi\" kapsamında LYS sınavı öncesi öğrencilere moral vermek amacıyla Fırat Üniversitesi`ne gezi düzenlendi.

 

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü`nün daveti üzerine 80 öğrenciyi Elazığ`a götürdü. \"Başarı Bizden Uzak Değil Projesi`yle öğrencilere destek olan Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Elazığ iline hareket öncesi öğrencilerle öğretmenevinde bir araya geldi.

 

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Akboğa, \"Sevgili öğrenciler eğitimde başarınızı arttırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz projelerden biri olan \"Başarı Bizden Uzak Değil Projesi\" kapsamında sınavlara hazırlanıyorsunuz. Bu yoğun hazırlıklar arasında sınav öncesi sizlere moral vermek ve motivasyonunuzu arttırmak amacıyla Fırat Üniversitesi ile işbirliği içinde bir gezi düzenledik. Elazığ iline yapacağınız bu gezide Fırat Üniversitesini gezme Elazığ ilinin doğa güzelliklerini ve tarihi mekânlarını görme fırsatı bulacaksınız\" dedi.

 

Elazığ`a götürülen öğrenciler, Fırat Üniversitesinde yiyecekleri öğlen yemeğinin ardından tarihi Harput Kalesi`ni de gezecek. Öğrenciler bu tür gezilerin kendileri açısından önemli bir moral ve motivasyon kaynağı olduğunu ifade ettiler. Aileleriyle birlikte sabahın erken saatlerinde Batman Öğretmenevi bahçesinde toplanan Batmanlı öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, bu geziyi sağlayan Akboğa`ya da teşekkür ettiler. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir