• DOLAR 32.521
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2441.388
  • ...
Cemre FM`den  salavat kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Mardin merkez ve ilçelerinde 98.0 frekansında yayın yapan Cemre FM örnek bir programa daha imza attı. Cemre FM Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilen salavat kampanyasına destek vereceğini duyurdu.
 
Destek verdikleri kampanya hakkında bilgi veren Cemre FM yetkililerinden Ramazan Yiğit, her Müslüman`ın kendine göre virdlerinin olduğunu söyledi. Yiğit, "Biz de istedik ki âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)`in mübarek kutlu doğum ayı münasebetiyle Salavatı kendimize bu aya has olarak vird edinelim ve O`nun sünnetini ihya etmeye vesile kılalım" diye belitti.
 
"Yediden yetmişe, küçük-büyük demeden Salavat kampanyasına herkesi davet ediyoruz" diyen Yiğit, "Allah`ın izniyle ev, mahalle, köy ve şehirlerimiz mübarek kutlu doğum haftasıyla neşe ve sevinç dolacak. İnsanlar birbirlerine normal zamanlardan çok daha müsamahalı olacaklar. Adeta rahmet baharı esecek.Salavat kampanyasına katılmak isteyenler için iletişim adreslerimiz, 213 20 92 numaralı telefon ile www.cemrefm.com adresinden bize ulaşabilirler." İfadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir