• DOLAR 32.224
  • EURO 34.728
  • ALTIN 2452.97
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 21 Haziran 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Çukurova Merhaba: Özülkü`ye Gelince "Yap", Garibana Gelince "Yık"
Şükrü Bülent Özülkü`ye ait olduğu bilinen Hastane binasının kaçak olduğu ve yetkililerin bu binayı yıllardır görmezden geldiğini belirten vatandaşlar, şimdi yetkililere soruyor: "Bazılarını yetkililer görmezden gelirken, gariban vatandaşın yerlerine neden yıkım emri çıkarılıyor."

Oyun Oynarken Ayağından Oluyordu.
Buğday ambarında oyun oynayan çocuğun ayağı helezon demirine sıkıştı. Olay yerine çağrılan Cankur ekipleri tarafından kurtarılan küçük çocuğun ayağında kırık tespit edildi.

Büyükşehir`den Toplu Temel Atma Töreni.
Adana Büyükşehir Belediyesi`nce "5 İlçeye 5 Spor Salonu" projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan "Sarıçam Spor Salonu, Seyhan Spor Salonu ve Yüreğir`e 2 stadyum ve spor kompleksinin temelleri bu gün düzenlenecek törenle atılacak.

Adana Haber Gazetesi: Mazbatalarını Aldılar
Adana`nın 12 Haziran seçimlerinde belirlenen yeni milletvekilleri mazbata heyecanı yaşadı. AK Parti`den Necati Çetinkaya, Fatoş Gürkan, Mehmet Şükrü Erdinç ile MHP`den Seyfettin Yılmaz ve CHP`den Ümit Özgümüş, Turgay Develi ve Ali Demirçalı ayrı ayrı İl Seçim Kurulu`na gelerek mazbatalarını aldılar.

Belediyeciler Serbest, Eski Başkan Kodeste
Adana Büyükşehir Belediyesi ve Ç.Ü`de bazı ihalelerde usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan zanlılardan 3`ü belediye personeli, toplam 15 kişi serbest bırakıldı. Aralarında eski bir belediye başkanının da bulunduğu 10 zanlı ise tutuklanarak cezaevine kondu.

Hac Parasını kaptırmadı
Adana`da Hacca gitmek için kayıt yaptıran 70 yaşındaki Salih Coşkun`un dolmuşta oyalama yöntemiyle 5 bin TL parası çalındı. Hacı adayı parasının çalındığını fark ederek şahsı yakalayıp parasını geri aldı.

Ekspres Gazetesi: Narko Terör Operasyonu.
Şafak vakti 250 polisle düzenlenen "Narko-Terör" adlı operasyonda, uyuşturucu madde satan ve gelirini terör örgütü PKK`ya aktardığı ileri sürülen biri kadın 10 kişi adliyeye sevk edildi.

Askere Yangın Eğitimi
6. Kolordu Komutanlığına bağlı birlikteki askerler; orman yangınlarıyla daha etkin bir şekilde mücadele etmek amacıyla eğitimden geçirildi.
Ayhan Kaya - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir