• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Teşkilatlanmaya Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR, Adana, İzmir, Kayseri, Şanlıurfa, Adıyaman, ve Ağrı`da da ilçe teşkilatlarını kurdu.
 
HÜDA PAR Sarıçam İlçe Teşkilatı Kuruldu
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR)`nin Sarıçam ilçe teşkilatı, Adana Valiliği`ne verilen dilekçeyle resmen kuruldu.
 
İlçe teşkilatının kuruluşun ardından kısa bir açıklama yapan HÜDA-PAR Sarıçam İlçe Başkanı Cevdet Dizlek, "Partimizin Sarıçam İlçe Teşkilatını kurmak üzere ilgili evrakımızı Adana Valiliği`ne sunduk. Evrakımızın işleme konulmasıyla ilçe teşkilatımız resmen kurulmuş oldu. HÜDA-PAR`ın Türkiye siyasetine çok şey kazandırarak; mazlum, mustazaf Müslüman halkımızın temsilcisi olacağına inanıyoruz. Parti teşkilatımız, başta Sarıçam olmak üzere Adana halkımıza hayırlı olsun" dedi.
 
HÜDA PAR`ın Sarıçam İlçe Teşkilatında Cevdet Dizlek ilçe başkanı olarak yer alırken; İlçe İdare Kurulu ise İbrahim Bora, Yunus Ayvaz, Nihat Vurgun ve Firar Göçken`den oluştu.
 
HÜDA PAR Gaziemir ilçe teşkilatı kuruldu
HÜDA PAR İzmir Gaziemir ilçesi kaymakamlıktan alınan `Alındı` belgesiyle resmen kuruldu.
 
Kaymakamlık çıkışı basına bir açıklama yapan HÜDA PAR Gaziemir İlçe Teşkilat Başkanı Mevlüt Balkı, "İl başkanlığından aldığımız yetki belgesi ile kaymakamlığa başvurduk. Buna göre Kaymakamlıktan aldığımız alındı belgesi ile Gaziemir ilçe teşkilatımız resmen kurulmuş oldu. Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun. Amacımız insanlara yük olmak değil, bilakis, insanların sırtındaki yükü indirmek ve toplumda kaybolmuş olan İslami ve insani değerleri ve adaleti bir daha ikame etmeye çalışmaktır" dedi.
 
Menemen ilçe teşkilatı kuruldu
Hür dava Partisinin teşkilatlanma süreci hızla devam ederken kurulan bir diğer yer de Menemen ilçesi oldu. Kaymakamlık çıkışı bir konuşma yapan HÜDA PAR Menemen İlçe teşkilatı başkanı Mehmet Şah Kalkan "İl teşkilatımızdan aldığımız yetki belgesi ile kaymakamlığa başvurduk. Netice itibarıyla almış olduğumuz alındı belgesi ile HÜDA PAR Menemen İlçe teşkilatını kurmuş bulunuyoruz. Memleketimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olsun" dedi.
 
HÜDA PAR Aliağa İlçe Teşkilatı Kuruldu
Evraklarıyla kaymakamlığa başvurup resmen kurulduklarını açıklayan bir diğer ilçe de Aliağa oldu. HÜDA PAR Aliağa İlçe teşkilat başkanı Ercan Ek "Malum, elimizdeki yetki belgesi ile resmi başvurularımızı yaptık ve almış olduğumuz alındı belgesi ile HÜDA PAR Aliağa ilçe teşkilatını kurmuş bulunmaktayız" Diyerek Parti teşkilatının Aliağa ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diledi.
 
Kayseri Kocasinan teşkilatı kuruldu
HÜDA PAR Kayseri Kocasinan ilçe teşkilatı yapılan başvuru ve alınan `Alındı` belgesiyle resmen kuruldu.
 
İlçe teşkilatının kurulmasının ardından kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Kocasinan ilçe başkanı Av. Ersin Köseoğlu, "Özellikle Yoğun bir şekilde İslami dejenerasyonun yaşandığı ülkemizde ve bu dejenerasyonun merkezlerinden biri olan Kayseri`de çalışmalarımıza başlayacağız. Partimizin temel felsefelerinden biri olan, Toplumun temel değerlerini Siyasete ve İktidara taşımak amacıyla yola çıkıyoruz ve Rabbimizin bu gayretler içerisinde bizi huzuruna kabul etmesini diliyoruz" dedi.
 
Suruç teşkilatı kuruldu
Suruç yönetim kurulu başkanı Halil Yavuz, Suruç kaymakamlığına resmi evraklarını teslim ederek HÜDA PAR Suruç ilçe teşkilatını resmen kurduklarını söyledi.
 
Halil Yavuz yaptığı açıklamada, davamız; hürriyettir, adelettir, hakkaniyettir, zulmün sona ermesidir, huzurdur, barıştır, insanların kaynaşmasıdır, kardeşliktir... Gayemiz sadece budur. Bütün varlığımızla bu gaye için mücadele ediyoruz. Bu gayretimizle Allah` ın huzuruna varmak istiyoruz. Bütün mücadelemiz budur.
 
Adalet ve hakkaniyet üzere bir dünya özlemindeki herkesi, huzur ve barışla kalbi sevinç dolan genelde herkesi özelde Suruç halkını HÜDA PAR`a davet ediyoruz" dedi.
 
Samsat ilçe teşkilatı kuruldu
Hüda Par Samsat ilçe teşkilatı Samsat kaymakamlığına verilen dilekçe ile resmen kuruldu.
 
Kaymakamlık çıkışında kısa bir açıklama yapan Samsat ilçe başkanı Hamit Ertan, "28 Şubatta genel başkanımız tarafından görevlendirildim. Görevi aldıktan sonra Samsat`a gelerek en kısa sürede teşkilatlanmamızı tamamladık. HÜDA PAR olarak adaleti tesis etmek için yola koyulduk Yüce Allah bizleri Muvaffak etsin" dedi.
 
Hüda-Par Ağrı Merkez İlçe Teşkilatı kuruldu
Hür Dava Partisi Ağrı Merkez İlçe Teşkilatı yönetim tarafından Ağrı Valiliği`ne verilen dilekçe ile resmen kuruldu.
 
Açıklama yapan merkez ilçe teşkilatı başkanı Şaban Gökhan, merkez tarafından alınan yetki ile merkez ilçe teşkilatını kurduklarını ifade etti. Gökhan, ` Valiliğe vermiş olduğumuz dilekçe ile merkez ilçe teşkilatımız resme kurulmuş oldu. Ağrı`da kurulan merkez ilçe teşkilatının hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bu camia, kirlenmiş siyasete yeni bir renk katacağı temennisindeyiz. Teşkilatımız Ağrılı hemşerilerimize hayırlı ve mübarek olsun` dedi.
(Ayhan Kaya, Yunus Şani, Sami Göktaş, Ömer Taş, Cemil Özdaş, Ömer Adıgüzel - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir