• DOLAR 32.556
  • EURO 34.948
  • ALTIN 2440.38
  • ...
Üniversiteden öğrencilere karşılıksız burs
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu, Batman Üniversitesi tarafından yürütülen Süs Taşı İşleme Atölyesini gezdi. Karataşoğlu`nu, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tahir Nalbantçılar karşıladı.

 

Atölyeyi gezen Karataşoğlu, kurs gören öğrencilere müjdeli haber vererek, \"SODES projesi kapsamındaki kurslara katılanların 30 bin liralık karşılıksız burstan yararlanabilecekler\" dedi.

 

Karataşoğlu, ilk olarak `Doğal Taşlar Değer Kazanıyor` adlı SODES projesi kapsamında yürütülen süs taşlarını yerinde inceledi.

 

Kursların hem Batman halkı hem de üniversite öğrencileri için önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Karataşoğlu, \"Siz değerli kursiyerlerimize girişimcilik eğitimlerinizi başarıyla tamamlamanız ve uygun bir projeyle başvurmanız halinde KOSGEB kapsamında 30 bin liralık Genç Girişimci Desteği kredisi hibe edilmesini sağlayacağız\" ifadelerini kullandı.

 

Daha sonra Bilgisayarla Çizim-Tasarım Kursunu da ziyaret eden Karataşoğlu, gençleri zamanlarını yeni kurslarla değerlendirdikleri için tebrik etti. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir