• DOLAR 32.224
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2456.801
  • ...
Sakarya Caddesi'nin iyileştirilme çalışmaları tamamlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağcılar Mahallesi’nde yapımı devam eden 25 bin metrekarelik çok amaçlı parkın son halini ve ilçenin alışverişteki kalbi sayılan Sakarya Caddesi’ndeki cephe düzenleme çalışmalarını inceledi.

Bağcılar Mahallesi Haskir Caddesi üzerinde Gökkuşağı Evleri yakınlarında yapımı devam eden çok amaçlı park çalışmalarının son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Beyoğlu, dinlenme alanları, yeşil kuşak ve spor tesislerini içeren projenin en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti.

Beyoğlu, "İlçemizin en büyük park projelerinden olan bu projemiz planlandığı şekilde devam ediyor. Tamamlandığında vatandaşlarımız için ciddi bir huzur ve oksijen imkânı sunacak" dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme, iyileştirme ve cephe düzenleme çalışmalarının gerçekleştirildiği Sakarya Caddesi’nde incelemelerde bulunan Beyoğlu, "Esnafımızın ve vatandaşımızın sağlıklı bir ortama kavuşması için gereken ne ise yapılıyor. Bağlar halkına hizmet etmekten haz alıyoruz. Bize dua edin yeter." dedi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir