• DOLAR 32.599
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2451.369
  • ...
Van basınında öne çıkan başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: GARDİYAN VAHŞETLERİNİN ÖNÜNE GEÇİLMELİ
Geçtiğimiz günlerde Bolu F Tipi Kapalı Cezaevinde bir mahkum, yasal haklarını istediği gerekçesiyle bir grup gözü dönmüş gardiyan tarafından öldüresiye dövülmüştü. Bu olay gündemdeki sıcaklığını korurken Van`da yayın yapan Serhad FM`de düzenlenen bir programa konuk olan hukukçular ve STK temsilcileri artık, gardiyan vahşetlerin önüne geçilmesi gerektiğini söyleyerek yetkileri bu konuda gerekenleri yapmaları için çağrıda bulundu.


Van`ın büyük su projesi ele alındı
Van Milletvekili Mustafa Bilici, D.S.İ 17. Bölge Müdürü Ahmet Kanık`ı makamında ziyaret ederek, kurum çalışmalarını ve yapımı devam eden Van`ın Büyük Su Projesi çalışmasındaki son durumu ele aldı.


Hal esnafı korsanlardan dert yandı
Van Toptancı Sebze meyve Halı esnafı, sebze meyve korsanlarından ve 5957 sayılı yasa dert yandı. Van belediyesi Toptancı Sebze Meyve Halı esnafı, sıkıntılarını İlke Haber Ajansı`na anlattı. Hal esnafı özellikle korsanlardan dert yanarken hal müdürlüğü ise 5957 sayılı hal yasasının getirdiği olumsuzların kendilerini ve esnafı mağdur ettiğini ifade etti.

BÖLGE: EĞİTİME SESDER DESTEĞİ
Sosyal Eğitimciler Spor Kulübü Derneği (SESDER) maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için Van merkez ve ilçelerinde 15 Liseli Test Merkezi kursu açtı.


GAZETE VAN: VATSO`DAN 5084 SAYILI TEŞVİK YASASI`NIN UZATILMASINI İSTİYOR
Van Ticaret ve Sanayi Odası, 31 Aralık 2012 tarihinde sona eren 5084 Sayılı Yatırımın ve İstihdamın Teşviki Hakkında Kanun`un süresinin mutlaka uzatılması gerektiğini belirtti.


VAN SESİ: VAN MERMERE UZAKDOĞU KAPISI AÇILDI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın 23 Ekim`de açılışını yaptığı ve dünyanın en ince mermerinin üretildiği `Van Mermer ve Granit Fabrikası` ,yurtiçi tanıtımlarının ardından Uzakdoğu`daki sektör fuarlarına katıldı.


VAN HABER 65: GENÇLER BEŞ YILDIZLI KAMPA UÇTULAR
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kış dönemi Gençlik Kampı Projesi kapsamında Van, Bitlis, Hakkari ve Siirt İllerinden seçilen 90 öğrenci Antalya`ya gönderildi.


VAN HABER: AİLE HEKİMLİĞİ EK YERLEŞTİRME KURALARI ÇEKİLDİ
Van Halk Sağlığı Müdürlüğü 2013 Yılı 1. Dönem Aile Hekimliği Ek Yerleştirme Kurası yapıldı. (Fırat Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir