• DOLAR 32.512
  • EURO 34.94
  • ALTIN 2430.764
  • ...
Trabzon `İmzalar tamam, sıra Başbakan`da` dedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TRABZON - Memur-Sen Konfederasyonunun `Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü İstiyoruz` diyerek başlattığı `Özgürlük İçin 10 Milyon İmza` kampanyası çerçevesinde Trabzon`da toplanan 12 bin imza Ankara`ya gönderildi.

Türkiye genelinde hedeflenen 10 milyon imzanın üstüne çıkılarak tamamlanan kampanyada toplanan imzalar genel merkeze doğru yola çıktı. Genel merkez tarafından toplanan imzalar daha sonra Başbakan`lığa teslim edilecek.

İmza kampanyasının sona ermesi ile ilgili açıklama yapan Memur-Sen Trabzon İl Temsilcisi V. Fatih Karabina, "Memur-Sen olarak, 12 Eylül referandumuyla başlayan demokratikleşme hamlesinin yeni anayasa ile sürmesi gerektiğini dile getirmiştik. TBMM`de yeni anayasa konusunda bir uzlaşı olmadığını görmek, milletimiz gibi bizleri de üzmektedir. Seçim vaadi olan yeni anayasa konusunda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeyenleri milletimiz, bir sonraki seçimde affetmeyecektir. Milletimiz, Özgürlük İçin 10 Milyon İmza Kampanyasına katılarak üzerine düşeni yapmıştır. Memur-Sen olarak bizler de, üyelerimize, ülkemize karşı bir sorumluluğumuzu daha yerine getirmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyoruz. Bu kampanya sürecinde bize destek olan bütün kişi ve kurumlara da ayrıca teşekkür ederiz" dedi. (Nurullah Çiftçi - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir