• DOLAR 33.001
  • EURO 35.379
  • ALTIN 2462.4
  • ...
Filistinli bebeği ve ailesini yakarak katletmişti, SİYONİST HAHAMLAR  TERÖRİSTE SAHİP ÇIKTI
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DIŞ HABERLER SERVİSİ – 2015’te siyonist işgalci bir gurup, Filistinli Devabişe ailesinin evini kundaklamış ve biri bebek 3 kişinin ölümüne, 5 yaşındaki Minik Ahmet’in de ağır yaralanmasına neden olmuştu. Saldırı sonucunda saldırganlardan sadece biri suçlu bulunmuş ve diğer saldırganlar ise siyonist mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. Yapılan tüm bu hukuksuzluğun üzerine şimdi de Siyonist hahamlar bu suçlunun da serbest bırakılması için bir kampanya başlatarak bu cani teröristi destekleyen bir bildiri yayınladılar.

SİYONİST HAHAMLAR, FİLİSTİNLİ BEBEĞİ VE AİLESİNİ YAKAN TERÖRİST KATİLE SAHİP ÇIKTI!

Kundakçı terörist çıkarıldığı mahkemede, açık deliller ışığında üç müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Verilen bu cezanın ardından işgal devletindeki en etkili dini liderlerden birinin de aralarında bulunduğu 12 siyonist haham tarafından yayınlanan açıklamada, Ben Uliel'in itirafının gelişmiş sorgulama teknikleriyle alındığı ve bu nedenle hukuken kabul edilemez olduğu belirtilerek suçsuz olduğu iddia edildi.

Ancak tüm dünyanın gözleri önünde ve saldırıdan yaralı olarak kurtulabilen tek kişi olan minik Ahmet Devabişe’nin şahitliği ışığında yürütülen mahkemede cani teröristin suçlu oluşu açıkça ortaya konulmuştu.

TERÖRİSTİ SAVUNAN EKİBE BİR GÜNDE 138 BİN DOLAR BAĞIŞ

Filistinli Devabişe ailesini canice öldüren ve suçu tüm dünyanın gözleri önünde açıkça ortaya konulan cani terörist Ben-Uliel'in, hukuki savunmasına harcanması için düzenlenen ve işgalci siyonistlerin elebaşı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'nun da destek verdiği yardım kampanyasına bir günde 138 bin dolar bağış yapılmıştı.

İşgal devletindeki en etkili dini liderlerden biri olan Haham Haim Drukman da dahil olmak üzere yaklaşık 12 haham tarafından imzalanan bildiride yaşanan bu insanlık dışı saldırıya rağmen “Masum bir adamın hayatının geri kalanı boyunca gözlerimizin önünde hapsedilebileceği endişesi dinlenmemize izin vermiyor. Amiram için adalet adına olabildiğince yardım etmek bizim görevimizdir ” şeklinde küstah bir açıklamanın yer alması siyonist işgalcilerin insanlıktan ne kadar uzak olduklarını bir kez daha ortaya koydu.

Ayrıca hahamlar tarafından yapılan ortak açıklamada, işgalci Siyonistlerin pazartesi günkü Yüksek Mahkeme kararına itiraz etmesi beklenen kıdemli avukatlardan oluşan bir savunma ekibi için "cömertçe ve yürekten" olması gerektiğini yazdıkları yeni bir melun bir kampanya çağrısı da yer aldı.

TERÖR ÇETESİ ELEBAŞI NETANYAHU'NUN OĞLUNDAN KÜSTAH BİLDİRİYE DESTEK

Siyonist işgalci hahamların yayınladıkları bu küstah çağrı, aralarında tanınmış kişilerin de bulunduğu birçok siyonist işgalci tarafından memnuniyetle karşılandı. Siyonist işgalcilerin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu da, işgal altındaki Batı Şeria'da 2015'te Filistinli Devabişe ailesinin evini kundaklayarak biri bebek 3 kişinin ölümüne neden olan fanatik Yahudi yerleşimcinin "masum" olduğunu iddia etti.

Ayrıca Netanyahu, "Honenu" isimli aşırı sağcı derneğin Ben-Uliel'in yasal savunmasında harcanması için düzenlediği yardım kampanyasının tweetini kendi hesabından paylaştı.

Siyonist Netanyahu gelen eleştirilere verdiği cevapta ise, Ben-Uliel'in "suçsuz olduğunu" ve delillerin İsrail gizli servisince "uydurulduğunu" ileri sürdü.

OLAYI GERÇEKLEŞTİREN GRUP BELLİ OLMASINA RAĞMEN TEK BİR KİŞİNİN ÜZERİNE YIKILMAKTA

Daha önce de gazetemize taşıdığımız ve konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Filistinli araştırmacı yazar Muin Naim yaptığı açıklamada “Öncelikle şunu bilmememiz gerekiyor ki bu olayı gerçekleştiren örgüt işgal güçleri tarafından korunmakta ve kullanılmaktadır. Hatta ve hatta bu olayı gerçekleştiren grup belli olmasına rağmen olayın tek bir kişinin üzerine yıkılması ve diğer suçluların serbest bırakılması bu mahkemenin ne kadar adaletsizce hüküm verdiğinin ve işgal devletinin de bu işte ortak olduğunun bir kanıtıdır” ifadelerini kullanmıştı.

Muin Naim konuşmasının devamında “Bu saldırıyı gerçekleştiren örgüt ve yapı işgal rejimi tarafından hala bir terör örgütü olarak bile ilan edilmedi. Veyahut bunun haricinde bir toplu tutuklama ve engelleme adımı da atılmadı. Tam tersine bu örgüt gerçekleştirdiği bu olaydan sonra birçok yasadışı eylem ve saldırı düzenlemesine rağmen bu yaptıklarına karşı hiçbir adım atılmamıştır.” Diyerek böyle bir çetenin asıl desteğini nereden aldığını ortaya koymuştu.

NE OLMUŞTU?

Devabişe ailesinin Batı Şeria'nın Nablus kenti yakınlarındaki Duma beldesinde bulunan evi, 31 Temmuz 2015 sabahı fanatik Yahudi işgalciler tarafından ateşe verilmişti.

Olayda ailenin 18 aylık bebeği Ali Devabişe yanarak evde hayatını kaybetmiş, anne, baba ve 4 yaşındaki Ahmed ise ağır yaralanmıştı.

Filistin'de ve uluslararası toplumda büyük infiale yol açan saldırının ardından, baba Saad (31) ve anne Riham Devabişe (28) de tedavi gördükleri hastanede yaşamını yitirmiş, kundaklamadan tek sağ kurtulan kişi olan Ahmed ise vücudunun yüzde 60'ı yandığı için uzun süre hastanede tedavi görmüştü.

Belde sakinleri, saldırının 10'dan fazla Yahudi yerleşimci tarafından gerçekleştirildiğini söylese de davada tek sanık olarak Ben-Uliel kalmıştı.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir