• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
İstanbul'daki uyuşturucu operasyonlarında 6 şüpheli tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Beşiktaş, Kadıköy ve Bayrampaşa ilçelerinde "Uyuşturucu Madde İmalat ve Ticareti" konusu ile ilgili yürütülen çalışmalarda, uyuşturucu madde satışı yaptıkları tespit edilen D.O, U.H.S, D.K, S.C.E, E.U.P, E.S, E.M. adlı şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Şahısların üzerinden ve 3 farklı adreste yapılan aramalarda; 961 gram uyuşturucu madde, 625 ml sıvı uyuşturucu madde, 99 bin 355 TL, bin 600 Dolar, 190 Euro, 10 Sterlin para, 2 adet hassas terazi, 2 adet öğütücü, 8 adet cep telefonu ele geçirilmiştir." bilgisine yer verildi.

Konu ile ilgili yakalanan ve adli makamlara sevk edilen şüphelilerden D.O., U.H.S., S.C.E., E.S. ve E.M. isimli şahısların tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildiği, E.U.P. ve D.K. isimli şahıslar hakkında ise adli kontrol hükümlerinin uygulandığı belirtildi.

Sokak satıcılarına yönelik operasyonda bir kişi tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonların detayları ise şöyle açıklandı:

Görevlilerince Ataşehir, Beyoğlu, Kâğıthane, Pendik ilçelerinde sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda;

İlimiz Ataşehir ilçesinde; 14,43 gram esrar, 1,92 gram metamfetamin, 3,65 gram skunk, 3,45 gram bonzai, 3,66 gram eroin, 44 adet uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet cep telefonu, 385 TL para, çok sayıda kilitli poşet ele geçirilmiş, S.K., B.E., G.K., H.H. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

İlimiz Beyoğlu ilçesinde; 9 gram skunk ele geçirilmiş, Y.E., M.S., İ.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

İlimiz Kâğıthane ilçesinde; 35 gram marihuana, 2 bin 535 TL ve 200 Dolar para, bir adet cep telefonu ele geçirilmiş, E.K. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

İlimiz Pendik ilçesinde; 20,8 gram bonzai, 3,8 gram metamfetamin ele geçirilmiş, E.S., S.S. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen kapsamlı operasyonlarda, yakalanan toplam 10 şahıstan birinin tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildiği, 5 şahsın adli makamlarca serbest bırakıldığı, 4 şahsın ise adli makamlara sevk edildiği belirtildi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir