• DOLAR 32.228
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2458.415
  • ...
Siyonistlerin ilk ticari uçağı indi, ilk bomba da patla(tıl)dı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber – Haber Yorum

“Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de yer alan Rashid bin Saeed Caddesi'ndeki bir restoranda gaz tüpü patladı. Patlama sonucu çok sayıda kişinin yaralandığı ve bazılarının sağlık durumunun kritik olduğu bildirildi. Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, "Ekipler şu anda halkın güvenliğini sağlamak için bina sakinlerini güvenli bir şekilde tahliye ediyor" denildi. Yakınlardaki bir binanın sakini ise, "Havaalanı yolunda şiddetli patlama sesi duyduk, sonra binadan yoğun bir duman geldi" diye konuştu.”

Abu Dabi yetkilileri her ne kadar bu patlamanın gaz sızıntısından kaynaklandığını açıklasalar da iki nedenden dolayı dikkat çekicidir.

Birincisi: Siyonist işgal rejiminin BAE ile yapmış olduğu anlaşma. Bu anlaşma “Yüzyılın İhaneti” denilen Filistin’lilerin sürgününü ve Filistin topraklarının tümüyle işgalini öngören anlaşmaya zemin hazırlaması açısından bir girizgah olması.

İkincisi: Bu anlaşmanın pratize edilmesi babında; siyonist işgal rejiminden BAE’ye ilk yolcu uçağının seferini başlatması ve bu yolcular arasında Trump’ın damadı Jared Kushner ile birlikte Siyonist işgal rejiminden bir heyetin de bulunması.

Üçüncüsü: Abu Dabi’deki patlamanın yaşandığı yerin Havalimanına giden yolda olması. Yani J. Kushner’i  ve Siyonistlerden bir heyeti taşıyan uçağın ineceği havalimanı.

Şimdi bu tespitler ışığında bunun bir patlatma olduğu ve bu patlatmanın Abu Dabi yönetimine bir mesaj olduğu söylenebilir.

Ayrıca ; siyonistlerin bulaştığı her yerde iç karışıklıklar yaşandığı ve o ülkenin istikrarsızlaştığı bilinen bir gerçek

Öyle ya da böyle BAE ve onun yolunda giden bölge ülkeleri her ne yaparlarsa yapsınlar “Yüzyılın Anlaşması/İHANETİ”ni bu bölgede Müslüman halklara kabul ettiremeyecekler ve bu ihaneti uygulayamayacaklar biiznillah!

Bu haberler de ilginizi çekebilir